Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TimeToBegInIsntIt

On 22 l ja 26 l

Polecane posty

Gość TimeToBegInIsntIt

Czy moze sie udac? Poznalam go przypadkowo bo na ulicy w bardzo smiesznych okolicznosciach:) Pogadalismy i spytal sie o moj numer wiec mu dalam. Dzis odezwal sie i pyta czy nie chcialabym sie z nim umowic. Kurde sama niewiem, taka roznica wieku? Uroczy jest :)

Gość no ogromna różnica
wieku to jest, całe CZTERY lata ! Przepaść, o czym wy będziecie rozmawiać kiedy jak ty szłaś do szkoły to akurat II wojna światowa wybuchła ? :D

Gość Hahahaha no bo padne...
Ja mam 29 a moja dziewczyna 20 to jest różnica a anie jakieś 4 lata.

Gość mixxxxx
ja mam 20 ja moj maz 26 co w tym zlego?? jestesmy 6 lat razem w tym 2 po slubie

Gość wess....
masz przynajmniej gwarancje ze jeszcze długo będzie jurny.

Nikt Ci nie będzie zagladał co chwilę do dowodu osobistego ile dokładnie masz lat,bez przesady.Poza tym gdybyś była gorącą 40-ką a on miałby 20 lat to wtedy jest różnica lat a nie cztery.

Gość TimeToBegInIsntIt
up

Gość paweeł
tak sobie troche, jak ty bedziesz miala 30 to on bedzie mial 26 czyli bedzie wchodzil w prawdziwa doroslosc jak ty juz bedziesz juz pania w srednim wieku

Nikt Ci nie będzie zagladał co chwilę do dowodu osobistego ile dokładnie masz lat,bez przesady.Poza tym gdybyś była gorącą 40-ką a on miałby 20 lat to wtedy jest różnica lat a nie cztery.

Gość paweeł
4 lata na niekorzysc kobiety to prawie jak 10 i ta roznica bedzie poglebiac sie z wiekiem, jak facet bedzie mial kilka lat wiecej i zorientuje sie w co wdepnal to zacznie rozgladac sie za kims mlodszym, a autorka zostanie samotna 30

Przecież to tylko 4 lata. Myślałam, że różni was jakieś -naście/-dziesiąt. Czemu się ma nie udać? Daj mu szansę. Nie musisz nic obiecywać, ale po prostu rozpocząć znajomość i zobaczyć jak się to potoczy.