Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grami

pomocy!

Polecane posty

Gość grami

witam was, jestem juz kompletnie sflustrowana. na poczatku roku bralam antybiotyki, prawdopodobnie doszlo do jakiejs infekcji, ale wyleczylam sie i nie mam zadnych objawow grzybicznych, ulawy, swedzenie, dziwny zabach-nic a nic. jednak pare tygodni temu pojawil sie powazny problem, ktory wiaze z poprzednia infekcja. podczas stosunku, a takze przed nim w ogole nie wilgotnieje, jedynie wydobywa sie gesty sluz, ktory natychmiastowo zasycha na zewnatrz, na moim pratnerze rowniez. a pozniej kruszy sie. jest on lepki. czuje, ze ma to wplyw rowniez na moj poped i zycie seksualne. nigdy nie mialam takiego problemu. nie odczuwam, zadnej przyjemnosci z seksu... czekam na konsultacje lekarska, ale moze ktos z was spotkal sie z takim problemem. prosze o pomoc

Gość Perw mobilna
SfRustrowana. :o

Gość mysle,ze to....
mysle,ze to grzybica pochwy. Skonsultuj sie z lekarzem i nich przepisze ci odpowiedni srodek. Mi pomaga clotrimazolom ( globulki ) oraz flumycon kaps.doustne. Pozdrawiam

nie ma co wróżyć, co Ci jest, idź do ginekologa, możesz spróbować posmarować miejsca intymne provag żelem, który ma działanie łagodzące i nawilżające, ale najlepiej zasięgnąć opinii specjalisty