Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeeteeee

niezaradny zyciowo?

Polecane posty

Gość kaffeeteeee

jaka jest wasza opinie na temat faceta, ktorego scharakteryzuje ponizej? dla mnie to swietna osoba, ciekawa, ma szereg zainteresowań, pasji, jest inteligentny, wesoly, uczciwy....ale zastanawiam sie nad nim jako taki, bo kilka juz osob zwrocilo mi na to uwage: ---ma 25 lat, skonczyl studia, ma sie bronic. dotychcczas gdzie pracowal, bardziej chyba na zlecenenie. codziennie spi do 14tej, w nocy przesiaduje na FB. podobno szuka pracy na portlalach, w miedzyczasie pomaga cos kumplowi na zlecenie. dotychczasowa prace rzucil po tygodniu, bo mu nie pasowala atmosfera. mieszka z rodzicami (ma mieszkanie po dziadkach, do ktorego ma sie przeprowadzic w innym miescie). ma samochod, nie ma prawa jazdy. no a oprocz tego uwazam, ze jest zajebisty i uwielbiam spedzac z nim czas.

ma samochod, nie ma prawa jazdy." i co patrz sobie na niego z okna domu?

Gość kaffeeteeee
regres, no dokladnie tak jest:) nie wiem w jakich okolicznosciach go dostal, czy kupil, czy to po ojcu.

Gość kaffeeteeee
tak czy inaczej- normalny facet czy rzeczywiscie niezaradny?

Gość kaffeeteeee
odpisze ktos jeszcze??

Gość kaffeeteeee
ludzie zlitujcie sie i dawajcie jakies swoje opinie na ten temat.

Gość finanse i rachunkowosc
daj mu szanse, poczekaj z rok, zobaczysz,czy znajdzie prace i "dorosnie" czy dalej taki bedzie..

Gość on.pl.wh
nie koniecznie nie zaradny, moze przyzwyczajony do takiego stanu rzeczy ze wszystko dostaje i ma czy to ze spadku czy nie.. najlepiej gdyby mial stala prace (choc trudno teraz o cos dobrego) no ale to juz musisz ty ocenic bo my nie widujemy go na codzien i nie widzimy jaki jest

Gość mechaniczna
A ja jezdze bez prawka i jeszcze mnie nie zlapali. A co do faceta, to wyglada i na takiego, co ma potencjal tylko go trzeba mocno kopnac w zadek zeby sie wzial za siebie. I jeszcze dodam, ze jesli w gre wchodzi seks, to sie lepiej podwojnie zabezpieczaj, jak na te chwile.

Gość kaffeeteeee
podnosze. pewnie prace wczesniej czy pozniej dostanie, do konca zycia nie bedzie bezrobotny.

Gość kaffeeteeee
mechaniczna, ale on nie jezdzi, bo poprostu nie potrafi. nie chodzi o dokument, a umiejętnosc.

Gość to juz chyba inne pokolenie..
Namow go na prawo jazdy i stabilna prace, namow na wstawanie wczesniej,niech pojdzie chocby na kurs angielskiego rano,cokolwiek. Ciezko jest teraz o prace, moze nie skreslaj go za szybko,25 to dopiero co po studiach, wiele osob wtedy mieszka z rodzicami i szuka pracy... Jesli sie dobrze dogadujecie daj mu troche czasu jeszcze. A Ty, pracujesz i mieszkasz samodzielnie?

Gość kaffeeteeee
tak, ja pracuje i mieszkam samodzielnie, ale jestem starsza od niego o 5lat, wiadomo, ze jak bylam w jego wieku, to zaczynalam tak samo jak on teraz. nie chodzi mi o to, ze on nie jest w pelni samodzielny teraz czy nie ma milionow na koncie, tylko, czy rzeczywiscie to nie jest jakis lekkoduch. sama nie wiem, stad ten temat.

ale teraz jest wszedzie praca na umowe zlecenie, malo gdzie jest umowa o prace.... Zreszta to PO Platforma Obywatelska do tego doprowadzila. Gdyby ludzie glosowali na PIS, na kaczynskiego nie byloby wypadku smolenskiego. To mowi samo za siebie.

Gość do kaffeeteeee
sluchaj,jak jestes starsza od niego to wiadomo ze myslisz juz ianczej, mas zinne priorytety potrzeby, on jest mlody, bawi sie, nie mysli powaznie, ty juz bys chciala stablziacji z normalnym facetem, ja cie rozumiem i szczerze mowiac nie bylabym z takim dzieciuchem co do ciebie nie dorasta...ty 30 na karku,a on na facebooku

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedw
a on skonczyl cos normalnego czy socjologie lub historie?

Gość kaffeeteeee
skonczyl kierunek związany z mediami, tzn media, operator obrazu, cos w ten desen.

Gość kaffeeteeee
do kaffeeteeee- jako tak jest zajebitsym facetem, bo inteligentny, szereg zainteresowań, itp itd, o czym juz pisalam. i jak mowie, nie chodzi mi o kase, nie jestem materialistka, sama mam na siebie, nei chodzi mi o to, zeby facet mnie utrzymywal czy za mnie placil. tylko troche ulegam podszeptom z boku, ze to jeszcze gowniarz (choc nie mentalnie, z powodo j/w).

Gość a moze zadajesz się z nim bo
boisz się, że już nikogo innego nie poznasz w tym wieku? sorry za takie pytanie..

Gość kaffeeteeee
nie, nie chodzi o obawe. znalazłoby sie tam jeszcze kilku chętnych na mnie:) ta nasza znajomosc jest wlasciwie luzna, bo to poczatki, ale uwielbiam spedzac z nim czas. problem w tym, ze ja patrze na niego przez "rozowe okulary", znajomi podpowiadaja z kolei to, o czym napisalam tutaj.

Gość a moze zadajesz się z nim bo
wiesz, może oni patrzą bardziej z boku, obiektywnie, nie wiem... ale jeśli Ci z nim dobrze, to nie zrywaj tego jeszcze, daj mu czas, w najbliższym czasie powinien się określić ;) BTW namów go na prawko, tym bardziej, jeśli auto ma ;)

Gość kaffeeteeee
byl ktos z podobną osobą? czepiam sie?

Gość editts
moze musi dopiero sie "ogarnac" zyciowo, jest mlody