Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka***

Szpilki na koturnie-w jakim kolorze kupić ?

Polecane posty

Gość Baśka***

Chodzi o taki klasyk: http://sprzedajemy.pl/czolenka-na-platformie,930356 Doradźcie dziewczyny w jakim kolorze kupić takie buty: 1. klasyczne czarne (nie ukrywam mam dużo czarnych rzeczy- torebki,kurtki,płaszcze,spodnie pasowałyby mi do wielu rzeczy) 2. nude 3. czerwone

Gość piłeczka7890
Uwielbiam takie tematy:) wiesz co, to zależy, bo jeżeli masz już takie klasyczne szpilki czarne, to po co kupować kolejną parę? Nude? Fajna odskocznia, sama się przymierzam, bo dodam że po czarnych to jeden z najlepszych i najbardziej pasujących kolorów. Zresztą ubierając je na gołą nogę łatwo ją wyszczuplisz a o jasne dodatki. Czerwone...mam w domku i zachwalam. Fajna alternatywa na wielkie wyjście gdy chcesz zabłysnąć. Kupiłabym nude.

Gość piłeczka7890
O jasne dodatki nie trudno zapomniałam dodać. :)

Gość Baśka***
piłeczka-chcesz kupić nude-matowe ze skóry czy nude lakierki ? Ja takich szpilek w ogóle nie mam,gdybym jakieś miała to kupiłabym w całkiem innym kolorze i już. A tak to mam dylemat ;)

Gość piłeczka7890
Mi się podobają te lakierowane, ale wiadomo że nie wszędzie będziesz mogła w nich pójść, a jak już to założyć stonowany strój. Jeżeli Jednak wybrałabyś matowe to możesz zaszaleć ze strojem. Kupiłabym raczej matowe. Chociaż znając siebie za jakiś czas lakierowane:P

Gość nienawidze polish sluts
jeszcze nigdy nie widzialem polskiego garkotluka ktory by normalnie chodzil w szpilkach chodzicie jak pokraki :O

Gość piłeczka7890
:) ale mimo to wodzisz za tymi pokrakami wzrokiem. Autorko musisz wziąć po uwagę gdzie chcesz wychodzić w tych szpileczkach. Może kup na sam początek matowe:)

Ja bym kupiła taki kolor który względnie by mi pasował do garderoby, niekoniecznie wszelakiej jakiej masz.... bo czarne to już taki standart , kupujemy takie bo do wszystkiego pasuje ,a zawsze można sobie pozwolic na nowy wydatek jakaś torbe nowa i apaszke :)

Gość Baśka***
nie_idealna masz takie buty lub coś podobnego ? Jeśli nie to które byś wybrała ? Mam dylemat i muszę to dobrze przemyśleć bo takie buty to spory wydatek 200-300 zł (chcę kupić ze skóry) Muszę je kupić bo takich nie mam a one pasują do wszystkiego do rurek, dżinsów, spódniczek, sukienek.

Gość mam nude cudne są
do sukienek

Gość Baśka***
sama już nie wiem... a może w ogóle w kolorze czerwonym :-)

Gość piłeczka7890
Ja mam w kolorze czerwonym zamszowe:) tylko zależy czy będziesz w nich chodzić:) może najpierw kup te nude, a potem jak ze chcesz to czerwone:)