Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staxocz28

Ciężko żyć bez prawa jazdy!!!

Polecane posty

Gość staxocz28

Skończyłem studia jestem już doktorem pod 30-stkę a nigdy w życiu nie udało mi się w Polsce zrobić prawka!!!, chyba zrobię wreszcie za granicą bo w Polsce nastawiają się tylko na biznes z tym związany! Wielu moich znajomych jeździ bez prawka i nigdy wypadku nie mieli a część z nich też kiedyś próbowała zdać i nic z tego!!

jezdzić bez prawka to chyba najgłupsza rzecz jaką można wymyśleć, byle kolizja, lekkie potrącenie, cokolwiek i siedzisz w kiciu

w kiciu jak w kiciu ale przypadku jakiejkolwiek szkody wyrządzonej innemu kierowcy - pieszemu możesz płacić mu rentę do końca życia .

Gość Studentka Ela
szczegolnie jak pieszy dozna tylko lekkich potłuczeń :P Tu nie Ameryka gdzie ludzia żadają milionowych odszkodowan za pierdoły :P

Gość werrew
Znam bardzo wiele osób któe jezdzą bez prawa jazdy i jest ok. jeden z moich sąsiadów ma 70 lat i już 52 lata jeździ bez prawka, i nigdy wypadku nie zrobił! Nauczył się na traktorze i motorze jak się dobrze jeżdzi!

Ameryka n ie Ameryka ale nikt nie chce sie przekonać o tym na własnej skórze a szczególnie na włansmy portfelu .

Gość nie złapiecie mnie
Doktor, a nie potrafi używać znaków interpunkcyjnych? Takich właśnie mamy naukowców :)

Gość GwiezdnaKalarepa
W Skandynawii chyba jest bardzo łatwo o prawko z tego co słyszałam.