Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

zaraz musze sie zaczac pakowac :(

Polecane posty

ciesz sie Ciapata, wyjezdzasz tylko na 10 albo 9 miesiecy a potem wracasz do domku, do swojego pokoiku ;( a ja ;( straciłam dom na zawsze 😭 (to takie pocieszenie :classic_cool:)

:( no niby tak, ale ja za bardzo przywiązuje się do miejsc :( do ludzi też :(

Gość a ja mysle,ze tu
niezla musisz miec baterie w lapie:D

ja też przywiązuje sie do miejsc i rzeczy...ciekawe czy rodzice wywalą kontenerami moje szpargały :( 😭 jeszcze moja śmierdząca wspollokatorka ciągle mi sie napatacza...a Ty mieszkasz z kims?

masz pokoj 2-osobowy? Tak mieszkam...z dziewczyną i chłopakiem...ale są spoko

Gość print1234
Pani Ciapata - wydajesz się być naprawdę fajną osobą :)

jedno! ona ma swój, ale siedzi w moim :O :O :O chociaż jej nie zapraszałam i nie gadam z nią :O :O :O właśnie drapie sie po nodze to obleśne :( :( ja bym chciała z 2 wspolokatorów, takich którzy mieliby swoje życie i sprawy :(

print miło mi :) ja miałam kiedyś pokój 2 osobowy i miałam taką dziewczynę, że jadła w pokoju i to bardzo obleśnie. Niby taka schludna i w ogóle, ale przy jedzeniu jak świnia :( chipsy potrafiła chrupać o 24 w nocy

a bedziesz tam miała telewizor? nie sądziłam,że jestem uzależniona od tv :( moja wspol...też dużo je :/ wkurza mnie to... ciągle tylko słysze, jak nie chrumkanie, ziewanie, chrapanie, trzaskanie to otwieranie lodówki :O :O :O :O

Gość ebd29fg
;) nie ma za co :) gdzie studiujesz?

nie, telewizor nie jest mi potrzebny :) oglądam swoje seriale na ipla albo na playerze :D ważny jest dla mnie net, bo jestem uzależniona i jak nie zajrzę na facebooka to jestem chora :O:O Mam nadzieję, że nie będę musiała niedługo niedzielnych wieczorów spędzać sama tylko z jakiś facetem :) rozpoczynam poszukiwania od jutra :) a byłego kopnęłam w dupę, to znaczy on jeszcze o tym nie wie, ale się dowie wkrótce :O

ja mam internet, ale tylko modem taki wkładany i boje się,że limit mi sie skończy 😭 to może ja też poszukam jakiegoś pana na wieczory niedzielne, poniedziałkowe i wszystkie...mogłby mi wygrzać deske klozetową jest taka zimna:classic_cool: olać exów!