Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprusia

jaki to kolor włosów?

Polecane posty

Miodowy blond a może jakiś jasny orzechowy brąz. Chyba coś takiego...W ogóle to piękne włosy ma ta dziewczyna, ech

Gość gfdfsd
piękne włosy? postrzepione , cienkie kłaki :D kolor też brzydki...

Gość vzix's
słodkie cappucino joanny, mam takie;]

Gość paprusia
serio? jest taki kolor slodkie capuccino? i jak pieknie brzmi... :-) A powiedz mi vzix's czy Twoje wlosy w tym kolorze sa bardziej jasny blond czy ciemny, bo ta laska na zdjeciu ma bardziej ciemnawy, tak mi sie wydaje.

Gość mechaniczna
Dlugosc i konce to 6,5, czyli o ile dobrze pamietam ze szkoly sredni blond z odcieniem miedzianym. Ale nie jestem pewna.

Gość mechaniczna
A jaki masz teraz na glowie ( dlugosc i konce ) i jaki masz naturalny ( odrost) ?

Gość mechaniczna
Albo 6,4, bo 0,5 to juz jest chyba czerwony odcien. Kurka, nie pamietam bo to dawno bylo a w zawodzie nie pracuje. Scinac scinam znajomych i rodzine ale koloryzacja to juz jest wyzsza szkola jazdy. Ogolnie numery przed przecinkiem od 1 do 10 oznaczaja barwy od czarnego (1) do superjasnego blondu (10), a po przecinku odcienie. Czyliwszystkie rude barwy to sa kolory brazu lub blondu z odcieniem miedzianym.

Gość paprusia
mechaniczna, ja teraz to mam ciemny blond niemal wpadajacy w braz, a stalo sie to dlatego ze mialam rozjasniane wlosy na blond niemal bialy, takie pasemka zolto-biale, tak mi zbrzydl juz ten blond, ze chcialam wrocic do naturalnego, jednak na tak rozjasnionych wyszedl ciemny. Farbowalam farba ze sklepu fryjerskiego Axenia, odcien 7,0 sredni blond. Mam dlugosc do ramion.