Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwkkaaaw

Produkty nie zdrowe dla dzieci !

Polecane posty

Gość ewwwkkaaaw

Mamunie mam 17 miesznego syna.Podaje mu miedzy posilkami od czasu do czasu rozne produkty ,ktore oceniacie za nie zdrowe?,a moze zaproponujecie inne? A to lista : Lubisie Herbatniki Baton owocowy hipp Flipsy Krakersy Gorzka czekolada Delicja paluszki Kinderki Monte Jogobella

Gość tortillla
To co nadmiernie przetworzone i slodzone albo slone czyli kinderki, monte lubisie, paluszki jogobella Z tej listy to ja daje tylko gorzka czekolade i herbatniki, jako przekaske wole dac owoce a nawet warzywa, albo samodzielnie zrobione ciasto, wafle wyzowe

Gość zlwyyyyyyy
ja z tego daję tylko paluszki i flipsy akurat gorzka czekolada jest jak najbardziej ok

Wszystkie oprócz flipsów i czekolady, choć w tych gorszych tez trafiaja sie różne dziwne polepszacze. Rozumiem, ze teraz we wszystkim jest chemia i trudno ze wszystkiego zrezygnowac, ale dla mnie totalnym nieporozumieniem są krakersy dla dziecka. Są tłuste, słone, wysokokaloryczne i wyjątkowo bezwartościowe.

Gość tortillla
A potem placz bo dziecko niejadek i nie je zdrowo, nie lubi warzyw, wybrzydza. Jak sie przyzwyczai do takich swinstw

Gość flowersgarden
z twojej listy autorko zostawilabym tylko flipsy, gorzka czekolade i jogurt-reszta won, choc nie przecze ze moje dziecko jada od czasu do czasu takie rzeczy jak monte czy lubisie i paluszki

z tej listy młody czasem zje paluszka albo flipsa, flipsy jednak bardzo rzadko

Gość ijdjshddjfbb
baton owocowy hipp oray flipsy - te dwa rodukty bym zostawiła choć sama ufam firmie Hipp to jednak podaję swojej córce wafle pełnozbożowe . Reszta z listy to cukier.