Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka pracy

praca w NETII- jest tu może ktoś, kto miał styczność?

Polecane posty

Gość poszukiwaczka pracy

ostatnio szukam pracy- natknęła się w necie na kilka ogłoszeń dotyczyły pracy administracyjnej- przepisywanie, wpisywanie itp. praca typowo biurowa- przynajmniej tak było w ogłoszeniu :O okazało się, że to praca w firmie, która jest przedstawicielem Netii... :O teraz biorę udział w szkoleniu niby (10dniowym...) aktualnie jest tylko teoretyczne, później ma byc też 'w terenie- praktyczne' nie chcę zajmować się AKWIZYCJĄ o czym mówiłam na rozmowie kwalifikacyjnej, a facet mnie zapewniał, że spoko, że to nie to :O dziś dwiedziałam się, że aby przejśc do jakiegokolwiek innego działu (technicznego lub administracyjnego) najpierw trzeba przejść przez ten handlowy- czyli centralnie ŁAZIC PO DOMACH :O:O:O i tu moje pytanie- jesli ktoś podjął sie tego wyzwania, to czuyy może mi opowiedzieć czy warto? dojeżdżam na te 'szkolenia' autobusami- z przesiadką, więc dziennie muszę wydać 12 zł :O wychodzi w sumie 120... nie mam tyle kasy 'na bilety' a miesieczny byłby mi zbędny, bo nie musze nigdzie jeździć 'codziennie'... kuźwa... szukam pracy po to, żeby móc zarobić.. a tu na same bilety wydałabym dosłownie resztke :( warto w to brnąć? czy olac te 'szkolenia'? w dupę z tym wszystkim :(

Gość poszukiwaczka pracy
nikt...?

Gość poszukiwaczka pracy
może teraz ktoś?