Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalajwodeihfgu

O ktorej zwykle kończą sie obrony prac dypl.?

Polecane posty

Gość lalajwodeihfgu

Musze zadzwonic do wykladowcy, ktory teraz nie mogl ze mna rozmawiac bo ma obrony i kazal zadzwonic pozniej. O ktorej zwykle koncza sie takie imprezy? :) zeby znow nie przeszkodzic :)

Gość tojaja
Chcesz żeby napisać Ci pracę dyplomową? :) oferuję ceny niższe o 50% niż konkurencja :)

Gość lalajwodeihfgu
oj no a tak na powaznie? :) Mam egzamin w dupe i w niedziele konczy mi sie termin jego zdania wiec nie chce wkurzyc wykladowcy :P a wiem ze wlasnie w niedziele ma zajecia z innymi grupami

Gość lalajwodeihfgu
tojaja Moja obrona poszla sie.... Mam jedna strone napisana :P a do niedzieli trzeba zdac prace. A tak z ciekawosci ile bierzesz:)

Gość lalajwodeihfgu
Czy ktos umie powiedziec mniej-wiecej o ktorej wykladowca bedzie po obronach ???

Gość 5296412385
a o ktorej sie zaczelo> jak z rtana to zadzwpm tak 15-17,30 mialam ten sam problem i tak zadzwonilam

Gość lalajwodeihfgu
jako rano musialo sie zaczac :) dzieki bardzo :) nie chcialabym poprostu go zirytowac swoimi telefonami :P

Gość tojaja
Zależy jaki tematy i ile stron, zwykle 8-11 zł/stronę, trochę więcej, jesli potrzebujesz pracę w 3 dni ;) ale nieznacznie, podczas gdy standardowe ceny to 20-25 zł/stronę u innych zleceniobiorców. A moi dyplomaci bronią się na 4 i 5 :)

Gość 5296412385
to zaDZWon tak a jak powie \e pozniej to poznije... o rajusiu ja widze ze tu wogole nie n atemat ci odpowiadaja hahah

Gość fwa68g4
jakiej tematyki się podejmujesz ?

Gość tojaja
Bardzo szerokiej. Od humanistycznych przez ścisłe. Pedagogika, psychologia, historia, hotelarstwo, turystyka, zarządzanie etc., ale też ekonomia, finanse, budownictwo, informatyka, ale nie w pełnym zakresie. 7 lat doświadczenia, nieograniczona wiedza.

Gość tojaja
pracanazamowienie@gmail.com Zapraszam :)

Gość fwa68g4
a mozna wiedzieć jakie masz wykształcenie ?

Gość lalajwodeihfgu
zadzwonie po 17 po pracy :)

Gość tojaja
Wyższe magisterskie, podwójne- ekonomia i pedagogika, studia podyplomowe z logistyki i doktorat od przyszłego września :)

Gość stjudentkaaaaa
kurwa jak można dac komuś do napisania prace, trzeba byc debilem, to po co na studia sie szło skoro sie potem nie chce pracy pisac, ja to z przyjemnoscia robie....studia nie są obowiązkowe przeciez, po co sie tam pchac na sile jak sie tego nie umie robic. Potem sie dziwią ze uczelnia jedna z drugą to fabryki bezrobotnych, no nic dziwnego jak idzie tam banda hołoty, której nie obchodzi kierunek który studiują