Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola////

I znowu zostałyśmy z Andżeliczką same !!!

Polecane posty

Gość mariola////

Ja jurz nie uwierzę facetom, kolejny który niszczy moje życie i zostawia nas po sześciu miesiącach ! czy młoda kobieta z dzieckiem nie może mieć to co powinna ? stałego faceta który pracuje i przynosi wypłate ? Nic tylko piją, przepuszczają pieniądze i bądź zawsze gotowa FACECI TO OBRZYDLIWE KNURY !!!!! nienawidzę was !!!!

Gość wredniucha
dziecko się z powietrza nie wzięło - zazwyczaj matka wybiera dziecku ojca (ojczymów także)

Gość mariola////
Te świnie obiecują złote góry a chcą tylko jednego :(

Gość wredniucha
niesamowite odkrycie zrobiłaś autorko!!!

Gość mariola////
Nie jestem szczególnie piękna więc myślałam że jak będę dla faceta wspaniałomyślna to będzie ze mną, ale się myliłam ...to już czwarty raz, okropne.

dziewczyno ogarnij sie,najwazniejsze powinno byc dziecko a nie byle portki do bzykania.myslisz tylko o tym,zeby tobie bylo dobrze,a nie myslisz o dziecku,ktoremu fundujesz co chwila nowego tatusia,czasem warto poczekac na kogos odpowiedniego,a nie chwytac lajze

Gość mariola////
Łatwo powiedzieć....jak w pewnym momencie już nie wytrzymuję, tylko wszędzie długi, na piwo i papierosy nawet czasami nie mam i zwykle pojawia się jakiś miły z pozoru chłopak....a potem wychodzi że jest kolejną obrzydliwą świnią !

Gość mariola////
Dzięki, tak mówisz jak faceci, identycznie. Sama jesteś dziwką.

"stałego faceta który pracuje i przynosi wypłate ? " Ty chcesz faceta czy bankomat? I proponuję zmienić priorytety- od poszukiwania kogoś kto Was utrzyma na ruszenie się samemu do pracy.

Gość mariola i andżelika
typowe dresiarskie imiona :) na pewno jesteś blacharo-dresiarą która lubi szaleć w dyskotekach i rozkładać nogi każdemu kto powie ci że jesteś, ładna i mądra a jak już postawi drinka to ma u Ciebie loda z połykiem :) a jak dodatkowo przyjedzie starym BMW / audi 80 / vw golfem II po "tjuningu" to już jest idealnym kandydatem na męża i już snujesz plany wspólnego ślubu. A po ortografii widać że dużo wiesz i umiesz. Twoim obowiązkowym ubraniem jest różowy dres, kilo tapety na ryju i tleniona fryzura, nie wspominając już o łańcuszku na kostce. Mam rację ? :P