Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Czy wiązać się z dziewczyną sierotą?

Polecane posty

Gość Marek25

Czy dobrze robię ciągnąć dalej związek z dziewczyną niezaradną życiowo? Niedawno rzuciła studia bo nie dawała rady (prywatne) teraz zaczyna od nowa pedagogikę zaocznie. Na co dzień pracuje jako kasjerka. Nie ma nic. Je jakieś świństwa z biedronki, ubiera się na bazarze. Nie dba zbytnio o siebie. W wynajmowanym pokoju ma zawsze bałagan. Nie potrafi nic zrobić. Miała iść do ginekologa i od pół roku nie poszła bo zawsze coś tam. Taka sierotka. Nie potrafi ubrać się jak kobieta. Wygląda jak dziewczynka z gimnazjum. Zamiast ubrać się kobieco to ona zakłada stare ciuchy bo uważa, że moda na nie wróciła. W szpilkach nigdy nie chodziła, zawsze trampki. Nie wiem czy mnie kocha czy jest ze mną bo jestem dobrą partią dla niej. Bogaty, wykształcony, ładny.

Gość mechanicznaa
Biedna dziewuszka. Szkoda jej.

Gość mechanicznaa
Ja mam dzisiaj przez bol zeba spowolnione myslenie. Twoja dziewczyna to faktyczna sierota czy "sierota"?

Gość Marek25
Rozmawiałem z nią na ten temat już wiele razy. Zgadza się ze mną, że musi się zmienić. Ale to nic nie daje, ona już taka jest i koniec. Taki ma charakter wiecznej ofiary. Przykład. oboje zgodziliśmy się aby poszukała nowej pracy. Dla mnie szukanie pracy to setki rozesłanych CV i roznoszenie również własnoręcznie. Ona raz na tydzień przejrzy ogłoszenia i wyśle może jedno CV. W rezultacie nie była ani na jednej rozmowie od pół roku.

Gość Daj spokoj dziewczynie ,
bo jej zniszczysz zycie . Poszukaj sobie gwiazdy ,co pracuje w korporacji , ubiera sie trendy , tylko uwazaj by nie byla zbyt zaradna bo wymieni cie szybko na lepszy model .

Gość Marek25
Bo ciągle mam nadzieję, że się zmieni...