Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość editts

bardziej jestem zakochany w tobie niz w niej - co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość editts
bsk, ale sadzisz ze ten moj nadal w swoej ex zakochany, czy jak?

Gość z Wami to lepiej nie gadać
po prostu błą jenzykowy zrobił

Gość z Wami to lepiej nie gadać
miał powiedzieć " niż byłem w niej"

Gość bsksjdbskb
Kochać nie ale pewnie gdzieś na dnie serca jest, pewnie i twoi byli gdzieś są tak to już jest,ja gdy spotkam swoich byłych to serce mocniej bije ale to nie znaczy że nie kocham obecnego :-)bo kocham bardzo :)

Gość prawie jak bosh
koleś sam nie wie czego chce od życia ale stanie w rozkroku grosi amputacją jaj ;)

Gość bsksjdbskb
Ale nie pozwól żeby się kontaktowali!

Gość wenka_k
skądś to znam, mam wrażenie ze mój facet też coś nadal czuje do ex. W prawdzie nie widują się codziennie ale czasem rozmawiają przez telefon (oczywiście nie przy mnie), wiem też że spotkali się za moimi plecami...

Gość zbieram co siałam
Dlatego jak mój były do mnie pisze to mu nie odpowiadam, bo szkoda mi tej dziewczyny za której plecami on próbuje dalej do mnie coś majstrować...poza tym nigdy nie zrobiłabym takiego świństwa mojemu obecnemu. Były jest byłym i w przeszłości jest jego miejsce.

Gość wenka_k
ja w sumie to nie wiem kto jest inicjatorem kontaktów - chciałabym wierzyć ze ona... nie chce popadać w jakąś chorobliwa zazdrość, wiem ze nie da się cofnąć czasu i wymazać przeszłości ale i tak co raz więcej o tym wszytki myślę

Gość sądzę że
robi błędy pisząc na pewno łącznie. No i ewidentnie bajeruje. Skoro Ciebie bardziej niż ją to ja też :) a skoro też , to kiedy ona zapyta, dostanie to samo: CIEBIE BARDZIEJ NIŻ JĄ . POJE..y

Gość sądzę że
macie przerąbane. dlaczego dziwczyny tolerują spotkania faceta z jego byłą? dlaczego taki temat w ogóle istnieje? Skoro tak jest, to jesteście tylko z braku laku, tak to widze. masakra

Gość dziś na pomarańczowo
rzuć go dziewczyno. biedny cierpiący misiaczek, którego panna w dupę kopnęła, a on biedak nie umie być sam i nie licząc się z niczym i nikim zaraz wpada w kolejny pseudo związek. dno i wodorosty

Gość wenka_k
mi się podpowiedź "rzuć go" wydaje mało pomocna i konstruktywna

Gość chemikalinaaa
mi mój facet tak sam od siebie rzucił hasło: że w życiu kochał dwa razy, swoją byłą i aktualnie mnie. Nawet go o to nie pytałam. Nie wiem po jakiego czorta mi to mówił ale ziarnko wątpliwości zasiał. Też się zastanawiam czy warto aby to ciągnąć.

Gość azazellaAaA
a może po prostu chodziło mu o to, że w Tobie jest bardziej zakochany niż w niej wtedy, kiedy był z nią?

Gość eee tamm eee
dla mnie to taka wymijająca odpowiedź faceta... mówi ciebie bardziej żeby nie podpowiedzieć tak kocham ją