Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerrygold

Szybkie pytanie o mezoterapię i mikrodermabrazję

Polecane posty

Gość kerrygold

Kupiłam groupona - 3 pakiety mikrodermabrazja i mezoterapia bezigłowa za 100 zł. Mam blizny na twarzy po trądziku i chcę się ich pozbyć, mezoterapia nie jest mi chyba potrzebna. Zastanawiam się więc nad oddaniem mezoterapii mamie. I teraz pytanie - czy mama może pójść tylko na mezoterapię? Trzeba ją wykonywać razem z mikrodermabrazją czy można ten krok pominąć? Krotko mówiąc - czy możemy - mama i ja - podzielić się tym grouponem?

Gość jak dla mnie to
Grupon jest dla jednej osoby, nie podzielisz sie nic (no chyba ze trafisz na jakąś superwyrozumiałą firmę) Poza tym te zabiegi z grupona sa mega do dupy i wszystkie nieskuteczne. Ja po 3 mikrodembrazjach z grupona kupiłam jeszcze 6, bo chciałam się pozbyć paru niedoskonałości i lipa :O nie obiecuj sobie za wiele mezoterapia bezigłowa to też lipa, możesz iść spokojnie ;)

Gość kerrygold
No wiesz, te zabiegi to w sumie zależą od firmy która je robi. Ja na grouponie do tej pory kupiłam zniżkę do Yves Rocher, zniżkę do Trafficu i depilację i było spoko. Mama kupiła depilację laserową i też było spoko.

Gość dck
mezoterapia bezigłowa to pic na wodę fotomontaż. poza tym mikrodermabrazja nie usunie blizn (tutaj tylko laser). wywaliłaś w błoto 100 zeta.

Gość kornikovva3
Sprawdzcie sobie w Elite w Warszawie. Tutaj równiez miedzy innymi mozna wykonac zabieg mikrodermabrazji.Jest to zabieg wygładzający skórę i znacznie poprawiający jej wygląd. Mikrodermabrazja uwalnia skórę od martwych komórek, pobudza jej odnowę oraz polepsza wnikaniu składników aktywnych. Skutkuje to poprawą owalu twarzy, zniwelowaniem zmarszczek, blizn. Kurzych łapek, nieestetycznych objawów trądziku oraz różnych przebarwień. Co wazne zabieg jest całkowicie bezbolesny.