Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona0055

nie mogę przestać o tym myśleć.. też tak macie?

Polecane posty

Gość mona0055

od pewnego czasu w pracy spotkałam pewnego faceta, wiem, że mu się podobam, bo wypytuje mojego kolegę o mnie. On też mi się zaczął podobać.. dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu powiedzieliśmy sobie zwykle 'czesc'. tylko chodzi o to, ze on strasznie pociąga mnie fizycznie... ciągle sobie fantazjuje jakby z nim było. ciągle myślę o seksie, choć to nigdy nie nastąpi, to wiem, bo jest to nierealne, ale nie mogę przestać o tym myśleć i mnie to wkurza!! macie tak czasami?

Gość kusiciel jestem
a dlaczego nierealne? mężatka jesteś? To też żadna przeszkoda dla coniektórych

Gość gumofilcunoa
dzis pierwszy raz powiedzielismy sobie czesc :D :D :D :D przypomnały mi sie czasy gimnazjum :classic_cool:

Gość ente
miałam tak rok temu w pracy. myślałam o nim ciągle, marzyłam, żeby podszedł, dotknął mnie, zaciągnął do kibelka :P miesiąc temu się do mnie odezwał (już tam nie pracujemy oboje), chciał się spotkać, umówić na seks. mam faceta (wtedy też miałam), stwierdziłam, że nie będę go zdradzać. i tak się skończyło. a moje fantazje minęły, jakoś tak w rozmowie okazało się, że byłam nim ślepo zauroczona, a tak naporawdę go nie znałam.

Gość mona0055
moze glupio zabrzmiao z tym 'czesc', ale wczesniej jakos nie zwracalam (niby) na niego uwagi. On przychodzi ttylko do mojego kumpla, po prostu dzisiaj się z nim minelam i sie przywital ;)) no niestety to nierealne. nie jestem mezatka, mam dopiero 21 lat. singielka. ale nierealne i tyle.. ech.

Gość jesgdgdsgfsger
czemu nierealne? Jesteś zakonnicą?