Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gochafx

Lepiej z facetem czy bez?

Polecane posty

Gość no niestety prawda
no to skoro tak mu ufasz i wierzysz w jego miłosc to czemu sobie chop nie moze wyjsc z domu wieczorem? Jak jego kolega poderwie laskę, to twój facet też sobie poderwie laskę na noc? no prosze CIę, myślisz kategoriami nastolatków czy co? Dojrzały i dorosły facet bezie miał sój rozum i głęboko w dupie zachowanie kumpla.

Tylko dlaczego faceci nie potrafią poprostu przyjść i pogadać o czymś a już czekają na akceptację i laury bo kumpel coś wymyślił. Boja sie? Bo chyba na to wychodzi:))

Gość no niestety prawda
Tylko dlaczego faceci nie potrafią poprostu przyjść małe sprostowanie! Twój facet nie potrafi po prostu przyjśc i zapytać Pytanie: dlaczego? sama sobie odpowiedz

Napewno masz racje, stara jestem i głupia:))) Powinnam mu pokazać, ze zazdrosna nie jestem i być obojętną, wtedy dałabym mu do myślenia:)

Gość andyyyy
Eeee tam, dojrzaly :) Jak mu taka sie wepchnie w ramiona to sie nie oprze :D

Gość andyyyy
Poniesie go przypyw emocji, a pozneij dopiero pomysli co zrobil. Tacy sa faceci, a kobiety sa troche naiwne :D Nie wazne. Musze spadac.

Inaczej. Potrafi przyjść bo rozmawiamy bardzo dużo, umiemy rozmawiać. Ale przy kumplu jest zupełnie inny, gra twardziela:). Niby do mnie mówi, ze szkoda mu kasy na takie bezsensowne imprezy bo nic to nie daje i woli ze mną wieczorem wypić drinka i kochać sie a jak jest kumpel to....robi z siebie sierotę, ze niby ja mu nie pozwalam. Tego własnie nie rozumiem :)

Gość andyyyy
Nie ma jaj, zeby pokazac jaki jest naprawde przy kumplu.

Sex mamy bardzo udany..nawet kilka razy dziennie, wiec nie posądzam go o to, ze szuka gdzieś rozrywki. Facet szuka czegoś czego nie ma w domu i to sie zawsze sprawdza niestety

Czasem tak:) Niby gadka przy piwku, niby żarty ale potem jak kumpel pójdzie to ja wysłuchuję:)

Gość andyyyy
Zawsze mila odmiana jest dobra.

Gość andyyyy
A moze tylko wydaje Ci sie, ze jest tak dobrze miedzy Wami rowniez w lozku? Moze tak sobie tylko wmawiasz? Roznie bywa. Naprawde lece juz.

Jak mozna sobie coś wmowic? Jeśli facet sam dązy do zbliżeni (bo jemu bardziej zależy) to chyba jest to zauwazalne i normalne. Czy kazdy facet na widok swojej wybranki kilka razy dziennie dopiera sie do niej a przy zwykłym pocałunku czy dotknieciu zaraz mu staje??? Myślę, ze gdyby było źle wzajemnie musielibyśmy prosić sie o sex

Gość no niestety prawda
nie ejsteś głupia ani stara :-) po rpostu się martwisz i to zrozumiałe, ale trzeb awyluzowac, bo jak bedzie chciał CIę zdradzić to nie musi chodzić na impreze, moze to zrobić wszedzie i I TAK NIE MASZ NA TO WPŁYWU, a skoro nie ma na to wpływu to bez sensu sie tym przejmować. To co mnie niepokoi to labilność emocjpnalna Twojego mena. Ile on ma lat, z ezmienia sie jak chorągiweka na wietrze? Wstydzi siebyc soba??? Facet jakies kompleksy ma...

Gość no niestety prawda
andyy leć leć , nic dobrego nie wnosisz tutaj :-D :-P

Gość no niestety prawda
sorry za literówki, piszę szybko jedną ręką, a drugą zajadam brzoskwinie :-D to taki mały off

Gość andyyyy
Ty tez nic dobrego nie wnosisz. Dla mnie jestes dziwna i rzeczywiscie lepiej w Twoim przypadku byc sama:)

To fakt, będzie chciał to zrobi co chce tylko wkurza mnie fakt lekcewarzenia.....czasami. Zresztą...samo życie

Gość no niestety prawda
jestem dziwna bo??? przeczytałs 4 moje wpisy i oceniasz mnie jako człowieka :-D zastanów sie nad sobą :-O :-P

Gość andyyyy
:) O jaka wyszczekana :P Milego dnia :)

Gość no niestety prawda
uciekasz już??? :-P Miłego! :-D