Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaaa1

Sen dwulatka

Polecane posty

Gość julaaaaa1

Witam , chciałabym się dowiedziec jak Wasze dzieciaczki spią ......... czy przesypiają całe noce bez przebudzania sie itp ....... Mój synek skończył dwa latka w nocy nadal co kawałek sie przebudza, jęczy , przekręca z boku na bok , jeszcze że śpi ze smoczkiem. Mleka w nocy już nie pije od roku czasu , ząbki mu niewychodza ( ma narazie wszystkie od 1 do 4 ), ...... Synek także nabiera powietrza - nadymie sie - i wypuszcza ( gazy przy tym mu nie odchodzą ) robi tak po przebudzeniu a także w ciągu dnia czy zaobserwowałyście też takie zachowanie u Waszych Pociech ??? Będe wdzięczna za każdą odpowiedz :) Pozdrawiam

Gość Córeczka tatusia? kddddddddddd
Moja córka ma 2 latka i 4 miesiace. Jak skończyła rok i 4 miesiace dostała swój pokój i łózko z barierkami ale moze z niego samodzielnie wyjść (nie myslic z łózeczkiem ze szczebelkami). Róznie jeszcze spi, ale raczej przesypia całe noce. Czasem spi od 22 do 7 - 8 rano, a czasem o 2 czy 3 w nocy przychodzi do nas , kładzie sie miedzy nami i spi dalej. Nie wiem od czego to zalezy :)

Gość mama 2 latka
moj syn spi w dzien ok 2 godzin i to jest takie raczej plytki sen latwo go z niego wybudzic, wieczorem spi od 21-21.30 do 6-8 rano. nie wybudza sie w nocy juz z jakies pol roku. czasami cos tam pojeczy przez sen ale generalnie nie budzi sie z placzem ani nic takiego

Gość ++-+/
Moja cora zasypia ok 23 i spi do 9. Przed snem i po przebudzeniu obowiazkowo mleko. W nocy raczej nie wstaje tylko czasem powie zeby ja przytulic i spi dalej.(spi ze mna, maz w delegacji). Jak byla mlodsza to tez sie tak krecila jak dziecko autorki. Z czasrm jej przeszlo

Gość julaaaaa1
Dziękuje wszysttkim mamom za odpowiedz .