Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02poczta**

Dubaj widziany okiem Polki.

Polecane posty

Gość fggggfhh
Dlaczego? Pokazuje jak jest

Gość kura domowa od czasu do czasu
"nie myslicice ze to troszke snobistyczne" Hahaha zal ci dupe sciska? To pojedz sobie tam i tez nagrywaj :D Typowe Polaczkowo. Tylko zazdrosc. Az musialas o tym topik zakladac? Znam Marceline osobiscie i nie ma w sobie nic ze snobki. To bardzo mila, wyluzowana i szczera dziewczyna. Nagrywajac vlog pomaga ludziom, ktorzy mysla o wyjezdzie do Dubaju ( a jest takich duzo ) , odpowiada na pytania, miedzy innymi koszty utrzymania, ceny w sklepach, codzienne zycie, kultura, obyczaje. Ogranij sie dziewczyno i zajmij sie lepiej czyms pozytecznym zamiast osadzac na forum porzadnych ludzi....

Gość 02poczta**
Odrazu zazdroscic ale czego? Podoba mi sie tam,piekne budynki,wszystko pieknie wyglada. Marcelina-bardzo sympatyczna dziewczyna. Ale pokazuje tylko to co jest piekne i takie wpaniale. nP. zeby miec prace musisz byc inzynierem,lub amerykaninem z dobrym zawodem. pokazaju jak ona zyje,jej maz zarabia niezle jak sama mowi,stac ja nwszystko z jednjej wyplaty. wszedzie tylko wszystko dla tych bogatych.. snobizm?? nie wiedzialam ze tam w dubaju tylko bogacze zyja. ale wlasnie to laska wam pokazuje .mi sie nie nudzi,nudza sie tylko ludzie nie inteligentni:P Poprostu to takie zbyt piekne jak dla mnie. Czytam ostatnio duzo o Tajlandii,dziewczyna opowiada w niesamowity sposob,pokazuje kraj wlasnymi oczami i to bez fimikow. a tutaj..?

Moze jakbys obejrzala wszystkie filmiki Marceliny, to zobaczylabys, ze pokazuje rowniez biedniejsze miejsca. Filmiki zaczela krecic dopiero teraz, od jakis dwoch miesiecy. Wczesniej caly czas pisala na blogu, a mieszka w Dubaju juz 2 lata. I tak, prawda jest, ze zeby dostac tam prace, trzeba byc wyksztalconym. Z miejsca wolaja papierek. Jak nie masz dobrych studiow - nie przyjezdzaj. A to, ze jej maz dobrze zarabia i utrzymuja sir z jego wyplaty, to co, cos zlego? Zajmij sie swoim zyciem, a nie wtracasz sie w cudze. :o Sama chcialabys pewnie miec takiego zaradnego meza, ktory tak dba o zone. Marcelina po prostu kocha Dubaj, ona jest zakochana doslownie we wszystkim co tam jest, a na poczatku nie chciala tam jechac. Jje maz pracuje tam juz ponad 6 lat, wiec czegos sie dorobil. Luuudzie, ale wy macie kompleksy. Tylko potraficie zagladac do cudzych portfelow :o

Gość vdjbssjbssi
Śledzę vlog marceliny od samego początku i bardzo mi się podoba. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie ale nie od dziś wiadomo ze emiraty ociekaja bogactwem a ona tylko pokazuje swoje życie codzienne. To jest bardzo ciekawe i można zobaczyć jak żyją ludzie w innych krajach. Ja o wielu rzeczach nie miałam pojęcia. Jak chcesz zobaczyć życie biednych to poszukaj takiego bloga a nie wymagaj tego od niej.

O2poczta** A skoro jej vblog ci sie nie podoba, bo zdzierzyc nie mozesz, ze tam takie luksusy ( chociaz Marcelina to wciaz klasa srednia, musialabys zobaczyc jak szejk zyje! ) , to nie ogladaj. Przeciez nikt cie nie zmusza. Zostan przy blogu dziewczyny z Tajlandii, a my zostaniemy z Mracelina :)

Gość vdjbssjbssi
Właśnie! Pozatym większości się podoba. I to nawet facetom co widzę w komentarzach. I dobrze że nie jest to blog o kosmetykach i innych poerdolach

Gość 02poczta**
A gdzie napisalam ze mi sie nie podoba??:D mysle ze super pomysl i jak by mi sie nudzilo , i mieszkalabym w jakims ciekawym miejscu moze bym tez zrobila cos takiego ;) czytaj ze zrozumieniem kura. i nie buntuj sie tak bo napisalam swoje zdanie na temat ogolnie dubaju i tego co marcelina pokazuje nie jej blogu! nie wymagaj..:D chcialbym zobaczyc nie tylko piekna strone dubaju..interesuje mnie pod kazdym wzgledem ;)

Nie cierpie vblogow o kosmetykach, ciuchach i nowych fryzurkach. A skoro nie cierpie, to nie ogladam takich rzeczy. Wole poogladac vblog Marceliny i dowiedziec sie czegos ciekawego o Emiratach. poza tym ciesze sie, ze im sie udalo w tak odleglym i egzotycznym miejscu jakim jest Dubaj. Jest jeszcze jeden vblog Polki na youtube. Mieszka z mezem w Singapurze. Szukajcie pod nickiem Azjatycki Cukier. Tez spoko dziewczyna, a jej maz jest super. W ogole pasuja do siebie :)

No dobra, ale czemu nam sie zalisz na temat bloga? Napisz do Marceliny i jej sie pozal. :) Albo zasugeruj, zeby np. poszla do dzielnicy w ktorej zyja imigranci z Bangladeszu i pokazala zyvie tych biedakow. Marcelina jest z reguly ulegla.

Gość 02poczta**
podzielam twoje zdanie i tez chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej o emiratach. widzisz mi malo troszke z tego co pokazuje marcelina. chcialabym zobaczyc cos wiecej niz piekne budynki drogie sklepy drogie limuzyny. tylko to ten kraj posiada? piekny wyglad i nic wiecej?

Gość vdjbssjbssi
Też oglądam azjatycki cukier i sebastiana z USA :) a masz może jakieś inne vlogi do polecenia? Podobne do tych?

Gość 02poczta**
nie zale sie- tylko poytam o zdanie a to jest roznica :P

Gość 02poczta**
widzisz marcelina pokazuje swoje zycie ...milo sie ogladalo ale nudne juz to jest. nie interesuje mnie jej zycie. nie interesuje mnie jej maz ani to ile zarabia. ty widze jestes fanka marceliny:D ja wole dubaj :P

Gość 02poczta**
widzisz marcelina pokazuje swoje zycie ...milo sie ogladalo ale nudne juz to jest. nie interesuje mnie jej zycie. nie interesuje mnie jej maz ani to ile zarabia. ty widze jestes fanka marceliny:D ja wole dubaj :P

Gość vdjbssjbssi
A żebranie nie jest czasem nielegalne w emiratach? Coś mi się o uszy obilo wiec się nie smiac jak się mylę. Ponawiam pytanie o vlogi

"nie interesuje mnie jej zycie. nie interesuje mnie jej maz ani to ile zarabia" To po cholere ogladasz tego bloga? Dzizassss :o "ty widze jestes fanka marceliny" Nie jestem fanka, tylko kumpelka. I nie pozwole obrabiac jej dupy na jakims forum. masz cos do niej, to jej to napisz. Chyba, ze ci jaj brak... vdjbssjbssi Ja tak srednio lubie vblogi Shoguna. Uwazam, ze za duzo narzeka ( to chyba taka mania Polakow hehe ), jak jechal do Dubaju tez mu sie nie podobalo, ze to kraj arabski, ze nie lubi Arabow, no i oczywiscie musial tez cos wspomniec o jakiejs Polce z Arabem... nie ogladam jego blogow wiecej, dla mnie koles strasznie sie wywyzsza, a inteligencja nie blyszczy za secjalnie. Azjatycki Cukier jest ok. Slyszalam, ze jest jeszcze jakis blog Nowakow z Australii, podobno dobry, ale jeszcze nie ogladalam.

Gość 02poczta**
sebastiana widzialam,jakos mnie ameryka nie interesuje zbytnio,moze dlatego ze bylam tam juz kilka razy. kiedys znalazlam przez przypadek na innym forum, jak dziewczyna pisze o Tajlandii,i bardzo mnie zafascynowala tym krajem.

Gość 02poczta**
nie obrabiam jej dupy..wyrazam swoje zdanie o jej blogu a do tego chyba ma kazdy prawo! do jej osoby nie mam nic. nie twoj blog wiec daruj sobie i przyjmij krytyke na klate jak dobra kolezanka i nie zachowywuj sie jak mieczak czepiajac sie innych.

Gość 02poczta**
dzieki za lina ,bardzo ciekawie to wyglada ;)

Ten topik sam w sobie jest smieszny. Juz raz ci napisalam, ze skoro cie jej zycie nie interesuje, ani jej maz, ani nic innego, to po kiego ogladasz? No po co? Dla hecy czy jak? Mnie sie blog shoguna nie spodobal, wiec nie ogladam. A ty dalej sie maltretujesz, obgryzasz paznokcie ze musisz te luksusy ogladac. Wylacz kobieto bloga i nie ogladaj, proste. marcelina na pewno plakac nie bedzie. Ona ma widzow od groma, jak jednej zabraknie to nawet tego nie odczuje :)

Gość 02poczta**
:D nie denerwuj sie. ogladam bo mnie interesuje to miasto. niestety nie spodobal mi sie sposob w jaki zostal pokazany. ot co :)

Gość Obejrzalam kawalek nn
Nie moge sie przemoc żeby obejrzeć wiecej niż minutę Ona jest nudna odpowiadającą, robi straszne błędy językowe Ma irytująca warge Dubaj znam więc to dla mnie nudne co ona pokazuje ale wierze ze to fajny sposób pokazania komuś kto nic o tym mieście nie wie

Bylam w Dubaju i widzialam co nieco. I wciaz uwazam, ze opowiada swietnie o tym jak zyje. Co do bledow jezykowych ... owszem, zdarzaja sie, ale wiem, ze ona sie stresuje przed kamera, nie jest jeszcze az tak obeznana z blogiem, dopiero zaczela krecic ze dwa miesiace temu. I tak jest coraz lepiej niz np. w pierwszym odcinku. Poza tym, skoro lubi to robic i ludzie lubia ja ogladac, to co w tym zlego? Dopiero co zaczela krecic, a ile ma wyswietlen i subow!

Gość Please !!!!!!!!!!!!!
Podajcie proszę link do bloga dziewczyny w Tajlandii :)

Ja oglądałam marceline od początku i pierwsze co mi przyszło na myśl to to że w końcu temat jej sie wyczerpie, bo ile można chodzić po Dubaju między drapaczami chmur. Ale tak czy siak fajnie sie ogląda i zawsze czekam na jej filmiki :)

Charmsy, jak Marcelinie skoncza sie tematy, to pewnie pojawi sie jakas inna osoba ze swoim blogiem z innego zakatka swiata :P

No ale ja nie chcę żeby jej się skończyły tematy :P chętnie bym obejrzała filmiki kogoś kto mieszka w innych zakątkach