Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhahaha

Opadł mu podczas robienia loda i nie miał wytrysku.

Polecane posty

Gość jhahaha

A cały czas jęczał i pomrukiwał, czułam ze jest mu dobrze i prawie czułam ze zaraz wytrysnie, ale on poprostu opadl. Moze to od palenia?

Gość Morland...5677
no wlasnie...mnie sie tez pierwszy raz w zyciu trafil facet ktoremu na poczatku opadal,wogole sex szedl jak po grudzie,do czasu az ,,sie przyzwyczail,, i potem juz chcial non stop...ale ja sie zniechecilam,uwazalam ze cos z nim nie tak lub ja go nie krece,i nie mialam na niego ochoty...i sie skonczylo po pol roku

Gość Morland...5677
a dlugo sie znaliscie???czy tylko jednorazowo...bo moj twierdzil ze mial blokade na poczatku po moich opowiesciach o ex ktory byl magiczny w ,,te klocki,,:))

Gość ffgggfg
17:48 [zgłoś do usunięcia] Morland...5677 a dlugo sie znaliscie???czy tylko jednorazowo...bo moj twierdzil ze mial blokade na poczatku po moich opowiesciach o ex ktory byl magiczny w ,,te klocki,, ty mu tak idiotko serio mowilas czy tylko sobie jaja robisz? naprawde bylas taka kretynka zeby opowiadac nowemu facetowi ze poprzedni byl magicznyw te klocki? nie wierze

Gość Morland...5677
nie,nigdy w zyciu bym facetowi takich opowiesci nie snula,gdyby nie fakt ze byl fatalny w lozku,a przechwalal sie bez przerwy ze mial tabuny kobiet ,same o urodzie i wymiarach modelek i opowiadal jak to i co z nimi wyprawial ze az lozko sie rozpadalo...no wiec pojechalam troche bo chcialam zeby poczul jak nie na miejscu jest takie gadanie...oko za oko,zab za zab:))

To jakiś koniował na 100% :-) tylko walenie konia go podnieca:) powinien mu stać jak strzała hehe