Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ro23llo

Ciąża?

Polecane posty

Gość ro23llo

Witam, mam taki problem... Otoż moja ostatnia miesiączka wystąpiła 7 czerwca i po dziś dzień nie mam miesiączki. Zrobiłam dwa miesiące temu dwa testy i wyszły pozytywnie. Za kilka dni mam wizytę u gina i strasznie się obawiam tej wizyty bo to moja pierwsza...( mam 22 lata i wiem że jestem beznadziejnym tchórzem :( ) Zresztą moją obawą nie tylko jest fakt co mu powiem dlaczego tak zwlekałam, ale i to że nie odczuwałam żadnych podręcznikowych objawów ciąży... Mam chyba delikatnie większy brzuszek no i urosły mi na pewno piersi odrobinę, ale nic pozatym. Czasem odczuwam takie pobolewanie w podbrzuszu ktore trwa kilka sekund i zdaza się czasem w ciągu dnia ale nigdy notorycznie ani regularnie. Bałam się, że może poroniłam ale nie zaobserwowałam śladów krwi... Nie wiem co mam o tym myśleć:(

Gość miccci;;;;;;;;;;
no my ci tu raczej nie powiemy co masz myslec, mozesz tylko isc do gina i tyle

Gość gdfh
boze.. ;\ jak nie chcialas zajsc wciaze to trzeba bylo sie zabezpieczac a jak chcialas to po co zasmiecasz kafe?? uwazaj damy ci diagnoze przez neta ;\ zal mi cie..

Gość jaja sobie dziewczyno
robisz????? 2 miesiące temu wyszło ci że jesteś w ciąży i nie ruszyłaś dupy do lekarza?????????? brałaś chociaż kwas foliowy przez ten czas?

ja ci powiem co masz myśleć- że jesteś idiotką, sorry ale inaczej nazwać tego nie można

Gość ro23llo
Oczywiste, że chciałam tej ciąży, jak w ogóle można pomyśleć inaczej? A idiotą jest ten kto mnie ocenia choć nie zna i nawet nie probuje się postawić w mojej sytuacji. Po to idę do ginekologa by się dowiedzieć, po prostu sądziłam, że może ktoś miał podobny problem, ale tutaj to tylko oszczerstwa i szybkiej oceny mge sie spodziewać:)

Gość henio54544
chyba po to pisze sie tutaj tematy aby ludzie ocenili

Gość ro23llo
zależy o jakiej ocenie mówisz, bo w temacie nie prosiłam by ktoś wyraził opinię na mój temat... Mam konkretny problem i takie podnoszenie swojej samooceny poprzez ocenę kogoś co w ogóle nie jest związane z tematem, ani mnie nie bawi a tym bardziej nie pomaga.

a w czym ci tu pomóc? pytałam czy brałaś kwas foliowy? nie muszę podnosić sobie samooceny, ale na takie posty ręce opadają i chyba sama przyznasz, że nie postąpiłaś mądrze

i zapytałaś co o tym sądzimy, więc jakiej odpowiedzi się spodziewałaś?

Gość Perw mobilna
Takie idiotki nie powinny się rozmnażać. :o

ja pier****le nie wierze test robiła 2 miechy temu i wyszedł pozytywnie i ty sie pytasz czy w ciazy mozesz byc gdzie ty masz rozum no zesz ku**wa mać nie wierze poprostu. czy ty normalna jestes. chyba nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji na 99% jestes w ciązy a ty nie ruszysz tylka aby isc do lekarza aby to potwierdzic czy jak nio nie wierze!!

kurna laska ty sie nie bulwersuj tak bo piszesz takie rzeczy to jakies odpowiedzi oczekujesz?? chciałas tej ciązy to skoro testy wyszły na tak to bylo trzeba isc odrazu do lekarza przeciez narazasz siebie i dziecko. kazda normalna odpowiedzialna kobieta która ma taka sytuacje jak ty idzie do lekarza robi usg sprawdza czy wsyztsko oki z dzieckiem a ty ? ja nie wiem na co ty czekałas i czekasz