Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaszaraja

sposoby na odrastanie brwi

Polecane posty

Gość takaszaraja

witam mam pytanie tyczace brwi wczesnie zaczelam je regulowac czego zaluje ale najgorsze jsty to ze one mi juz nie odrastaja bylam u kosmetyczek i one mi tak wyskubaly ze wygladaja strasznie mam miejsca gdzie nei odrastaja sa cienkie i niewidoczne co robic moze sa jakies preparaty na to by chodz troche odrosly uzywalm juz taliki reyuvi i nic nei dziaala noa takich preparatow za 350zl jak revitalash boje sie kupic jakbym miala pewnosc ze dzialaa a tak za taak cene pomozcie

Gość co ja odpierdalam...
kup olejek rycynowy-koszt 2 zł. po 2 tygodniach zaczna ci rosnac bujne brwi. te 'profesjonale'produkty to strata kasy,placisz za marke

Gość co ja odpierdalam...
*profesjonalne

Gość olejek rycynowy
pomoze

Gość takaszaraja
olejek uzywam codziennie bez efektow a ten revitalash sprawdzialas? wyrosly nowe wloski po nim a do brwi jest osobny czy uzywa sie tego samego co do rzes?

Gość 77))
olejek rycynowy dziala na swoj sposob, mam to samo co ty - zle wyregulowane brwi, jezeli nie uzyje olejku mam wrazenie, ze jakies wloski mi wylatuja. ja stosuje olejek codziennie, juz ponad dwa lata, nie ma rewelacji bo wloski odrastaja, tylko w przeciwna strone:(, ale zawsze to lepiej niz nic.

Gość cierpliwym los popłaca.
Olejek rycynowy to cudo ale na efekty trzeba poczekać.

Tak olejek powinien Ci pomóż ale dziwne ze ci nie odrastają, ponieważ ja ciągle muszę regulować, aby mieć ładne brwi.