Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brązowe Gonzo

UWAGA! OGŁOSZENIE O JUTRZEJSZYM MARSZU OBUDŹ SIĘ POLSKO

Polecane posty

Gość w ten sposób mozecie
obalić najwyżej pół litra, jak was na to stać.

Od kilku lat trwa bezczelne obrażanie wszystkich, którzy nie zgadzają się z paranoidalnymi bzdurami spod znaku PiS, obrażanie całego narodu poprzez propagowanie kretyńskich teorii spiskowych, bezsensownych koncepcji ekonomicznych, nie mówiąc już o poniżających koalicjach politycznych, skierowanych wyłącznie na zdobycie władzy. Od kilku lat obraża się legalnie wybraną władzę wykonawczą. Od kilku lat obraża się uczciwych wyborców, odmawiając im miana patriotów, nazywając ubekami i nie wiem, jakimi jeszcze epitetami. A gdy tylko ktoś szepnie słowo przeciwko PiS- zaczyna się festiwal chamstwa. Może już starczyłoby???

Gość brawo alebaba
10/10 !

Zaczynamy o 11:30 na pl. Trzech Krzyży. O godz. 13:00 będzie Msza św. Około 14:30-15 będzie miał miejsce przemarsz na pl. Zamkowy, gdzie zabierze głos m.in. prezes PiS Jarosław Kaczyński i przewodniczący "Solidarności" Piotr Duda.

Gość ugidcgidsudclucbd
Ja zrobię to inaczej, lata 2014-2016 to będzie przełom, będzie Polska dla narodu i Polska 25milionowa... Na miejscu was bym strzelał żeby zabić. Palił żeby płonęło doszczętnie, wysadzał żeby runęło.

Gość Zaczynamy o 11:30
Jarek rozstwiera puszkę mięsa dla kota a Duda pół litra. i jadziem panie zileonka

Gość Zaczynamy o 11:30
kolega Płaszczak dyma po przepitke

Gość ugidcgidsudclucbd
hahha śmieszne zbierasz odważnych wojowników na kafe... 99% z was zesra się na widok radiowozu. Tu trzeba wojowników. Dajcie mi karabin a ja "pozwolę odsapnąć" tym kierowcą dla których marsz jest utrudnieniem. Dajcie mi karabin maszynowy mogę siekać policje.

Gość śmieszny jesteś człowieczku
kup sobie sam karabin.

Gość ugidcgidsudclucbd
pensja skromna mam tylko pistolet.

Gość ugidcgidsudclucbd
śmiesznie to wygląda na kafe, ale uwierz mi strzelił bym tobie w głowę z uśmiechem.

W latach 30-tych XX wieku też był kryzys. W pewnym kraju też wzywano jego Obywateli do przebudzenia. W pewnym europejskim kraju pewna partia również głosiła, że jest prześladowana. I w obawie przed rzekomym prześladowaniem stworzyła organizację dla samoobrony, nazwaną SA. I poparcie dla tej partii w tym europejskim państwie było podobne, hasła zbliżone. Nie chciałbym dożyć chwili, gdy historia zweryfikowałaby inne podobieństwa...

Gość ugidcgidsudclucbd
pis to dupy przy nsdap aa utylizacja 15 mln śmieci jest najlepszym rozwiązaniem dla nowej polski.