Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oktavia pomorzze

DZIEWCZYNY MAM BON DO ZARY NA TYSIĄC ZŁ, POMOŻECIE MI COŚ WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość oktavia pomorzze

hej, dziewczyny:) tak w wielkim skrócie, to mam bon do Zary na kwotę 1000 zł. (wygrałam)..! chciałam kupić sobie kilka rzeczy, ale raczej nie buty czy kurtkę...tylko spodnie, może jakieś koszulki, może żakiet? sama nie wiem... chciałam zamówić online, bo do najbliższej Zary mam 150 km, a autka nie mam...więc same wiecie... pomożecie mi coś wybrać? ja myślałam o kolorowych spodniach w kolorze bordo, ponoć modne tej jesieni, coś takiego http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269187/902103/JASNE%20SATYNOWE%20SPODNIE%20DENIM

Pomysl co potrzebujesz albo ew. wybierz jakies klasyczne rzeczy ktore do wszystkiego pasuja i moga byc przydatne w przyszlosci

Gość azealia
swetry. teraz są takie fajne, jakby robione na drutach. mam taki z mango i jest cudowny. w zarze jest tego pełno. modne są teraz też koszule. eleganckie i ponadczasowe. poza tym zawsze się przydarzą.

Gość oktavia pomorzze
hmm, własnie trochę spóźniłam się z tym bonem bo i kurtke i botkjuż kupiłam;) zara ma okropne ceny, więc raczej za tysiaka się nie obkupie, ale pomyślałam, że może pomogłybyście mi wybrać coś fajnego... same wiecie, są tu kobietki, które chodzą po sklepach, znają się na modzie i coś mi pomogą?:) jestem brunetka, ciemna karnacja...raczej szczupła;) myślicie, że kolorowe spodnie to fajny pomysł?

Gość oktavia pomorzze
sweter to dobry pomysł;)

Gość oktavia pomorzze
hop hop