Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka Rozmaryna

powróżę kilku osobom najbardziej potrzebującym

Polecane posty

Gość wróżka Rozmaryna

Witam, nie jestem wróżka z zawodu, robię to dla przyjemności. Przeważnie się sprawdza. Proszę o imię, nazwisko, datę urodzenia i miejscowość, w której się urodziliście.

Gość wróżka Rozmaryna
czekam tylko na poważne osoby.

Gość justalka pralka
Justyna Szcześniak 19.02.1989 Konin

Gość ja chcęę
Paulina 8.01.82 Białystok martwi mnie moja praca czy zmienię ją na lepszą? i czy w końcu będzie jakiś poważny związek i stabilizacja w najbliższym czasie?

Gość eszsza
Ilona Moszczak Aleksandrów 27.03.1983 co on do mnie czuje

Gość wróżka Rozmaryna
Calluna, podświadomie marzysz o znalezieniu się w pozycji 69 pod partnerem. Nie wiesz jeszcze na czym to polega, ale w związku z tym, że Twoim przodkiem Był Stanisław jagiełło i ma on tą technikę obcykaną Ty również posiadasz to w gienach z dziada pradziada. W komunikacji miejskiej gdy jest duży tłok lubisz siobie puścić bączucha śmierdziucha. W ciągu 2 tygodni spotkasz w warzywniaku swoją prawdziwą miłość. Rozglądaj się za mężczyzną niskiego wzrostu z brodą do pasa i z wąsem jak Kazimierz Krzywonogi.

Gość wróżka Rozmaryna
Paulina białystok Pracę zmienisz, ale dopiero za 10 lat, tak więc zastanów się czy nie lepiej iść na te lata na bezrobocie. Po co się męczyć i blokować miejsce innym. Co do związku to w najbliższym czasie czeka Cię coś poważnego. Facet będzie tak poważny jak paragon z bierdonki, ale nie wiem czy o taką powagę Ci chodziło w związku. Moim zdaniem osiągniesz pełną stabilizację na najbliższe 10 lat w nielubianej pracy i z nudnym facetem

Gość wróżka Rozmaryna
wredny małpiszonie Twoja matka ciągle liczy na to, że ty w koncu pójdziesz na nią robić. Nie po to Ci,ę urodziła, byś teraz siedziała na dupie i waliła w klawiaturę przez pół dnia. W ciągu najbliższego roku spotka Cię wielkie nieszczęście w toalecie, także bądź gotowa na wszystko i nie wychodź z domu bez papieru toaletowego, ewentualnie załatwiaj się tylko w kuchni.

Gość wróżka Rozmaryna
Ylonka, a czy Ty przypadkiem nie jesteś rodziną hanki mostowiak? Ciężko ocenić jego uczucie, ale na pewno pociąga go Twoja inteligencja. Liczysz na miłość jak z lektury czyli coś w stylu młodego wernera i Klary, albo Tristana i Izoldy. W łóżku jesteś jak czajnik, długo się rozgrzewasz, słychać Cię na pół osiedla i puszczasz parę z otworów.

Gość wróżka Rozmaryna
Co tłuścioszki zgadza się czy nie??

Dziekuje, nie prosilam o wrozbe :D A jak spotkam tego wasatego rycerza z warzywniaka, to mam puscic w trabe mego wieloletniego partnera czy zyc z oboma w trojkacie? :D

Gość ja tez chcę fajne te wróżby
basia 1863co mnie spotka w tym roku miłość finanse

basia podaj nazwisko bo tak to nie wiem co ci tu powróżyć. ps. to ja rozmaryna. podaj jeszcze date urodzeni a to powiem ci ile masz lat.

Gość To ja Basia
Nazwisko moje to sałata date podałam czekam kochana wrózko na wróżbę;-)

basia sałato bardzo źle się odżywiasz co ma duży wpływ na to jak teraz wyglądasz. nie bez przyczyny masz nadwagie. Mam wrażenie, że w pewnych sprawach jestes zielona. Nigdy nie znajdziesz swojej drugiej połówki, bo nie zmieścicie się w drzwiach.

Gość trudna sprawa---
ewa 16/04/87 brtosz10/12/84 kiedy skończą się nasze problemy finansowe,kiedy będzie najciężej,czy widać u nas z mianę pracy jeżeli tak w jakim czasie i jaką - czy lepszą.

dziękuje to prawda wszystko się zgadza a jak tam będę z moim partnerem?CZY MNIE ZDRADZA?TO WAŻNE? nazywa się Stanisław Pomidor

Powiedz wróżko to ja Basia ważne to dla mnie Jak tam ze Stachem się ułoży? Pamiętajcie ja byłam pierwsza!