Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z krainy czarów :)

facet :)

Polecane posty

Witam, poproszę o odpowiedź w szczególności panów ponieważ próbuję zrozumieć zachowanie mojego przyjaciela.Od jakiegoś czasu mam wrażenie że chcialby być dla mnie kimś więcej (stwierdzam to po jego zachowaniu zaczal mnie czule nazywać). Jednak miewa też inne zachowania potrafi mnie unikać, udawać że mnie nie widzi.Dopiero jak zapytalam dlaczego się tak zachowuje odpuścił i znowu stal się bardzo mily. 2 dni temu zobaczył mnie z innym chlopakiem poprostu kumpel który chcial mnie pocieszyć bo mialam wtedy cięzki dzień i mnie przytulił. To nic nie znaczyło ale mój przyjaciel znowu mnie ignoruje i zaczał adorować inne dziewczyny w moim otoczeniu na moich oczach. Co się z nim dzieje? Nie lubie takiej huśtawki .Niby mu zależy ale nic nie robi w tym kierunku a może on czeka na ruch z mojej strony? Sama nie wiem co myśleć.A wy co myślicie?

Gość bo zimno palacz na urlopie
TAK, CO SIE Z NIMI DZIEJE ?Oni wszscy tak samo sie zachowują

No ale nie będę za każdym razem kiedy zmienia swoje nastawienie do mnie pytać co mu jest bez przesady.

W sumie wyjścia są dwa albo go olać albo powiedzieć że zależy mi na nim. Nie wiem co wybrać.Wolałabym aby to on zrobil pierwszy krok.

Gość dzis powiedziałam eternal NIe
on cie zdradza z innymi a ty masz 1 ruch robic? jakby czekal na ruch twoj to by ciebie celebrował i tobie czas poswiecał a jak teraz on tak sie zachował to on powinien ruch zrobic nie badz glupia

może on po Twoim zachowaniu wnioskuje że nie ma szans i dlatego tak się zachowuje, Ty go znasz lepiej niż my wiesz co mu mówiłaś i jak wasze relacje wyglądają

Tak znam go lepiej. Chociaż czasami mam wrażenie że go wcale nie znam.Wydaje mi się że mu się role pomyliły i to on chce abym to ja przejeła pałeczkę , tylko ze ja oczekuję od niego tego samego. A z tymi babami albo robi mi na złość albo mnie olał. Normalnie mnie trafia.

po co ci ktos kto robi ci na zlosc? juz na poczatku? kiedy to na poczatku kazdy normalny facet chce wypasc jak najlepiej przed ukochana chce bc dobrze ppostrzegany? a co on nie ma jaj?z e ty masz przejac pałeczke? moze gdyby nie robil ci na zlosc babami to bys przjela..ale ze robil to niech nie liczy na to bo glupia nie jestes. On sam pownien upasc na klana i rzec wal w ryj bo zasluzyłem..i orzyjsc sam

OK. W takim razie jak mam się zachować bo nasze spotkania są nieuniknione z racji iż razem pracujemy?

Ty? To on niech sie głowi jak ma sie zachowac. Tzn miał sie głowic. Widac pasowało mu to zachowanie jakie robił..klamstwa zdrady baby itp.. Normalnie to sie powinien zachowac tak, ze wal w ryj wakacje ale nie zrobił tego dzis jedynie moze przyjsc nagraj mi co chcesz mi powiedziec aby wiedzial na czym stoje'i nagrywasz na dykatfon soryy too late moaj odp NIe. on chyba nie wierzy ze to koniec? musi sie wiec zatryzmac i mu to nagrasz

Ale przeciez on jej nie robi na zlosc on tylko probuje wzbudzic w niej zazdrosc - no przynajmniej taka jest moja opinia ;) Przypomnijcie sobie drogie panie czy Wy nigdy się tak nie zachowywałyście... Może to troche niedojrzałe, fakt, ale chyba wiekszosci się to zdarzylo... Moja rada - nie ma co owijac w bawełne, kto nei ryzykuje ten nie wygrywa. Jesli to Twoj przyjaciel to najwyzej grzecznie Ci powie ze nic z tego, a jesli tak nie bedzie uwazal to... ;)

Dziś szedl z 8 metrów przede mną z jakąś panienką bardzo wolno szli i dobrze wiedzial że ide za nimi ale się nie zatrzymal nie zaczekal na mnie.Bardzo byl rozbawiony. No cóż przeszlam na drugą stronę ulicy i udalam że go nie widzę.Nie jestem zazdrosna jestem wściekla na niego. Tak się nie robi.Albo eksploduje w poniedzialek albo zamilkne i się do niego nie odezwe i to na dlugo.

Ty go znasz lepiej - albo jest kretynem albo chce wzbudzic zazdrosc - odpowiedz sobie sama I bez zbednego analizowania - co w takich sytuacjach jest dla nas, kobiet, norma :)

Gość eternal nie
to brak szacunku nie wzbudzanie zadrosci O ile wiem dobre wychowanie mowi mijasz swoja dziewcyzne czy potencjalna kandydatke to nawet jak idziesz z kumplem czy konkubina mowi sie czesc usmiech..a nie miaj sie jak buc i nic to jest wlasnie brak szacunku czego on uczy te konkubiny? braku szacunku..i kazdego nawet faceta z ktorym tak robi facet punktuje a taki jest uznany z abufona bez wychowania I po takim czyms ty masz jeszcze do niego ruch? chyba taki;odpowiedz na mail brzmi NIe. to jakis buc i bufon cham bez kultury. Przyjaciel? jaki z niego przyjaciel jak ktos wyzej go nazwal..takie zachowanie?

Gość eternal nie
a ponadto on nie moze bywac tam gdzie ty ty u rodziy on tam bo ma kase nie chuju nie masz juz szans na nic. Jedynie na policje.

Gość kotek grzmotek Pięknej Pani
kobieto, puknij sie w łeb!!! jestes chora psychicznie? o ile pamietam, bylismy na 2 spotkaniach SAM NA SAM, bez osob trzecich, wiec po jaki uj wciskasz tutaj ten sam chory tekst, ze nie potrafie zagadac, zachowac sie kulturalnie czy dojrzale?! masz problemy z psyche? popijasz?, wciagasz cos? czy po prostu z nudów, w przerwie miedzy dogadzaniu łysemu a uprawianiem wazeliny z zagranico robisz sobie tutaj takie jaja?!

Gość eternal nie
jesli był rozbawiony to znak ze dziecinny on sie chyba cofa w rozwoju ciekawe czy od razu poolicja moze na posychiatryk dzownic na badania

Gość doktor najlepszy na świecie
trzeba trafic na odpowiedniego

to ty sie nadajesz do kryminału i do psychiatryka i jestes zdziecinniała na starosc jestes załosna, nawet nie wiesz jakie mam marne zdanie o tobie zawiodłas mnie we wszystkim, zraniłas, zdradziłas, dałas dupy po całosci totalne rozczarowanie

Gość eternal nie
zmien nik bo nie pasuje Piekna lubi inteligetnych ojrzałaych a nie chamów i niedojrzłych bufonow

zeby miec takie wymagania od innych, najpierw trzeba soba cos reprezentowac a ty nie reprezentujesz soba nic szczegolnego jestes typowa głupiutka baba w pewnym wieku, ktorej szajba do głowy dobiła i szuka kolejnych konkubentów, daje nawet anonse matrymonialne:D:o musialas byc w wielkiej potrzebie, skoro posunelas sie do czegos takiego:D nie umiesz byc nikomu wierna, nie potrafisz kochac, nie potrafisz nic z siebie dac, ciagle tylko żądasz, zeby ktos padał przed toba na kolana a to sie skonczyło i to z twojej winy

w stosunku do innych*

Gość treneira
O kurde co się tutaj działo : -O :D