Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maverickas

czy żona mnie zdradza??

Polecane posty

Gość Maverickas

Jestem w związku małżeńskim od 7 lat. Do tej pory wydawało się, że wszystko jest w porządku, spędzaliśmy razem dużo czasu, spełnialiśmy się w łóżku, muszę przyznać, że nawet bardzo, bo oboje lubimy konkretną gimnastykę. Żona dbała o mnie i o dom, a ja pracowałem ciężko, by zarobi,ć na nasze wspólne potrzeby. Ale do rzeczy... Od roku pracuję w delegacji, przyjeżdzam co tydzień, co dwa do domu. Na początku wszystko było niby ok, strasznie tęskniliśmy za sobą, rzyucaliśmy się sobie w ramiona, romantyczne kolacje, jakiś alkohol, a potem harce do rana.

Gość Maverickas
Tydzień temu postanowiłem zrobić mojej żonie niepodziankę i wróciłem dzień wcześniej niż planowałem. Zawsze od godziny 16 mówiła, że jest w domu. Tym razem jej nie było. Nie mówiąc jej, że wróciłem zapytałem co sobie robi. Ona na to, że sprząta w domu. Pewnie bym uwierzył, gdyby mnie było... Postanowiłem ciągnąć to dalej i nie przyznałem się, że już jestem. Nastał wieczór, a jej dalej nie było! Ok 22 napisała mi, że kładzie się spać i że nie może się doczekać jutra, aż mnie zobaczy itp.

Gość assa tadarassa assa
a potem wróciła do domu i co dalej?

Gość m@rt@
podejrzane.............

Gość Maverickas
Przyznam szczerze, że niepokój rozsadzał mi serce, gdyż bardzo kocham moją żonę i nie mogłem zrozumieć tego, co się właśnie dzieje. Czekałem na nią całą noc. Nie mogłem spać, ale nie przyznałem się do końca, że wiem, że mnie oszukuje. Nastał ranek, ona nie wróciła. Zachowywałem się tak jakbym o niczym nie wiedział. To był dzień kiedy miałem wrócić z delegacji, żona wróciła do domu dopiero po 16, nic nie wiedxziała, że siedziałem tam od poprzedniego dnia. Starałem się zachowywać normalnie, aczkolwiek zauważyła, że coś mi w głowie siedzi. Pomyslałem sobie wtedy, że ją sprawdzę.

Gość weekend się zaczyna
i co dalej, o której wróciła ??

ZDRADZA NA MAXA!!! PEWNE TYLKO MUSISZ WYCZAJIC Z KIM;ALBO POSTAW JA PRZED FAKTEM DOKONANY;;; SPYTAJ SIE ZONY ,,mozesz mi powiedziec cos czego ja nie wie!!! STNOWCZO POWIEDZ PRZYPRZESZ JA DO URU:::ZROBI SIE CZERWONA I CI POWIE ZE SIE W KIMS ZAKOCHALA::::

Gość Maverickas
wróciła nad ranem,przyjebałem jej siekierą i poszła spać

Gość Maverickas
zdradza mnie chyba z moim ojcem,ale musze to wyczaić

Gość Maverickas
weekend jakoś minął, ona zachpowywała się jak zwykle. przejrzałem jej telefon, laptopa i nic tam niepokojącego nie znalazłem, aczkolwiek muszę się przyznać, że jeśli chodzi o komputerowe sprawy to jestem totalnym laikiem. Teraz zwnou wyjechalem na tydzien od poniedxziałku do piątku i nie mam zielonego pojęcia co ona tu wyprawiała. Obecnie mamy cichy wieczór, ona sobie ja sobie. Dopiero dostrzegam jak ona dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie.

Gość Maverickas
dzisiaj wykurwie jej w ryj z pięści to sie moze przyzna dziwka

Gość Maverickas
mamy lokaja z jemenu,moze z nim się kurwi

Gość Maverickas
nie wiem o co chodzi, bo ja tu niektórych rzeczy nie pisałem, nie wiem jak to wyskoczyło, ale to naprawdę nie ja pisałem.

Gość Maverickas
nie pomyliłem sie, zdradza mnie ze mną, chyba albo nie, to mąż mnie zdradza, bo jestem kobietą/tak myślę/ zaraz...... tak jednak jestem kobietą..... na razie przynajmniej........... ................ w łasnie znowu sprawdzam ...TAK , tzn jednak nie na 100% Jednak chwilę pomyślę nad tym i dam odpowiedż w nastepnym topiku

Gość Maverickas
nogi goli i wasy,ale czy to znak?

Gość popieram autorkę
kamerka na półce z książkami załatwi sprawę - kosztuje ledwie kilka stówek

Gość teztakielubie
jasne, że zdradza a co ty sobie yobrażałeś, że spędza czas w kole gospodyń wiejskich?

Gość Maverickas
Myślicie, że mogłaby mnie zdradzać mając ode mnie wszystko co chce? DObrze zarabiam, jestem wysportowany, od kilku lat trenuję sporty walki, staram się dbać o siebie i o nią. W łóżku nam było też raczej dobrze wnioskuję po dźwiękach jakie z siebie wydobywała w sypialni. Często jej koleżanki zazdrościły mnie, ona sama często powtarzała, że lepiej nie mogła trafić. Nie widzę powodu, dla którego mogła by mnie zdradzić. Z resztą kiedyś mówiła, że brzydzi się zdradą, więc o co tu może chodzić??

Gość Maverickas
teraz to juz na pewno JA piszę, dalej zastanawiam się czy pisać jak facet czy baba? poradźcie mi, bo oszaleję z tej niepewności, ide po piwo .....

Gość Maverickas
sporty walki ćwicze na niej,ostanio z wyskoku przyjebałem w plery to jej mutacja wróciła

Gość Maverickas
Ale jaka kamerka na półce jak ona wychodzi z domu? Tutaj raczej bałaby się kogoś sprowadzić bo w koło pełno znajomych. A są jakieś kamerki, żeby do torebki przyczepic?

Gość classic mabraa
Autorze jedno pytanie - ile masz cm penisa, duży?

Gość Maverickas
odkąd znalazłam te prezerwatywę w jego kieszeni/zużytą i zaspermioną/ piszę jako on, teraz jestem moim mężem i piszę na kafe, ale jaja hehehehe !

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm777
Maverickas ktos sie podszywa

Gość popieram autorkę
Są przecież GPS-y.

Gość Maverickas
a skąd wiecie o tej prezerwatrywie?? Moja żona się chwaliła? A to maciura jedna.

Gość Maverickas
32 cm w obwodzie i we wzwodzie, bo co ?

Gość Maverickas
jakie gepesy? co to kurwa jest?