Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy piękna kobieta może pokochać przeciętnego faceta?

Polecane posty

Gość pięknaa kobietaa
nie

Gość odpowiadam pospiesznie
za 10.000 na pewno nie kazdą ale lokalną miss gminy już bardzo prawdopodobne

Może. Zrezygnowałam z faceta bardzo bogatego i przystojnego dla chłopaka przeciętnej urody i o wiele biedniejszego ode mnie. Bo mi się z nim dobrze rozmawia.

Gość gkldfjljfslklsdfk
nie

Gość ..............,....
nie

jesli jest tylko piekna i jednoczesnie pusta, to bedzie patrzec na wyglad i kase. a jak ma cos w glowie, to pokocha faceta za to, jaki jest. tylko trzeba sie starac o nią i ją w sobie rozkochać.

Gość k_34
tak, wolałabym przeciętniaka wpatrzonego we mnie, niż macho zdradzającego na każdym kroku

Popatrz sobie poza tym na pary małżeńskie. Jakiś typowy portal ze zdjęciami ślubnymi. Ile jest ładnych dziewczyn z brzydkimi chłopakami.

Gość gkldfjljfslklsdfk
"Ile jest ładnych dziewczyn z brzydkimi chłopakami." moze są bogaci, nie chodziło o sam wyglad w temacie

Gość gkldfjljfslklsdfk
"a jak ma cos w glowie, to pokocha faceta za to, jaki jest." jak ma cos w glowie to bedzie wiedziala, ze motylki w brzuchu to nie wszystko i za cos trzeba zyc wiec jesli malo zarabia, bedzie chciala kogos kto utrzyma jej rodzine a jesli duzo zarabia, to bedzie chciąła kogos kto zarabia wiecej od niej, bo co to za facet co zarabia mniej od kobiety w obu wypadkach kasa bedzie sie liczyc to juz predzej jak jest pusta 15 latka poleci na biedaga za czule slowka bez pokrycia i dlugie rozmowy o filozofii

jak jest madra, to sama sobie zarobi, i bedzie sie spotykac z takim, ktorego nie bedzie musiala utrzymywac, kto bedzie zaradny życiowo, to w temacie kasy. ale i tak najpierw trzeba sie zakochać, bo bez tego co komu po samych pieniadzach