Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal Anonimka

Rodzicie Rok po roku i niby macie czas??? Dzieci zaniedbane!!!!

Polecane posty

Gość Gal Anonimka

u góry sięudzielają, ze jak dzieci 3 -4 w domu to zabiedbane, a Wy madre niektóre z Was. rodzicie w odstępie roku, dwoje dzieci, nie myślicie wcale o własnym zdrowiu?? macie szacunek do swojego ciała?? a dziecko które ma 13 - 15 miesiecy i zostaje bratem.siostrą, to niby ma to zrozumieć, że musi poczekać, ze jego potrzeby nie sa juz takie wazne???? nie rozumiem Was!!!

Gość kaisaaaaas
a ja ciebie nie rozumiem?? o co ci chodzi? że jak sie rodzenstwo rodzi to pierwsze idzie w odstawkę???? głupota, to nie zalezy od wieku. Mam sasiadkę która ma syna 10-letniego, teraz urodził się jej drugi syn i tylko nim się zajmuje bo tamten juz duży i nie potrzebuje uwagi. A ten odtrącony zaczął sprawiac problemy....

Gość Młoda męzatka24l
Chcesz powiedzieć że ciąża to brak szacunku do własnego ciała? ciekawe..

Gość Nie rozumiesz nas?
I nie musisz. Amen :classic_cool:.

Gość Gal Anonimka
Mężatko - czytaj ze zrozumieniem, tak, ciąża po ciąży to głupota - każdy lekarz doradzi by odczekać minimum, MINIMUM rok a najlepiej 2 - 3. kazda ciąża to ogromny wysiłek dla kobiety, jejciała, jej organizmu, i wraca do siebie bardzo długo. potem majac 40 stkę się dziwią, ze im wysiada kfręgosłup, wszystko boli, ciało się sypie, zamiast cieszyć się życiem..

Gość Gal Anonimka
nie rozumiem, i nie macie żadnych argumentów, szkoda. chcialabym widzieć punkt widzenai innych .

Gość Młoda męzatka24l
Tak się składa że i tak umrzemy wszyscy :D ja mając już 18l miałam na koncie 3 operacje- a nawet żadnej ciązy wtedy nie przezyłam, takie jest zycie, nie na każdą kobiete ciąza działa jak trucizna, bardziej szkodzą papierosy czy diety niż ciąża.

Gość dlaokkkka
takie matki winny zatrudniać w pegeerze, wytrzymałe jak wuj

Gość Nie rozumiesz nas?
Po co, skoro i tak uważasz swój za jedynie słuszny? Chcesz się kłócić bez sensu to każ swojemu chuja po wytrysku wytrzeć o firankę 🖐️.

Gość do Młoda męzatka24l
to po co zakladasz rodzinę jak mozesz zaraz umrzec

Gość o maj gotttttttttttttt
to nie od ciąży tylko od noszenia dzieci-kolejna mądra.Jak sama sobie tak kobieta robi,że dzieci wiecznie na rękach to jej wszystko wysiada

Gość kjsd;ajd
Taaa...heidi Klum to świetny przykład dla uzasadnienia twojej teorii o sypiących się ciałach przy ciążach w odstępie kilkunastu miesięcy :).

Gość koilpo
jak kobieta o siebie dba, dieta, ćwiczenia, odpoczynek to nawet trzy ciąze po rząd nic jej nie zrobią. co cie obchodzi jak ludzie sobie zycie układają? zajmij się sobą bo chyba masz jakieś kompleksy.

Gość niebiesko-ziolonooka
Myślę, że to nie dlatego kobiety się to nie wypowiadają, bo nie mają argumentów, ale dlatego, że nie mają ochoty nikomu tłumaczyć się ze swojego życia i swoich wyborów. Tak jak ja. Nic nikomu do tego, czy zdecyduję się mieć krótszą czy dłuższą przerwę między dziećmi, czy urodzę sn czy cc, czy będę karmić piersią czy butelką. I nie będę jak przekupka na targu przerzucać się "argumentami" - z racją jak z dupą: każdy ma swoją :D.

Gość ok - to masz moj punkt
widzenia. Mam dwójke, rok po roku. Drugi porod byl leciutki a dziecko wyjatkowo dobrze sie chowało. Dzieci mialay wspolne zabawy, zabawki, kolegów, czesc ciuchow,szkola rok po roku, wiec podręczniki , cale to dziecinne "oprzyrządowanie".Nigdy siue nie nudziły,zawsze był partner do zabaw. sportów Mialam przez to sporo luzu. Rozdzieliły sie w dorosłym zyciu ( rozne uczelnie) ale nadall maja mnostwo wspolnych znajomych, bo prawie rówiesnicy, wspólne tematy itd. bardzo sobie chwalę i oni tez,

Gość Młoda męzatka24l
do Młoda męzatka24l to po co zakladasz rodzinę jak mozesz zaraz umrzec HAHAHAHAHAH a dlaczego moge zaraz umrzeć? a myslisz że ty nie mozesz? jaką masz pewnośc że dozyjesz jutrzejszego dnia? że nie zginiesz w wypadku, nie zadsławisz się żarciem???? żadnej, ja też jej nie mam, debilnie głupie pytanie ...

Gość 325
Właśnie dlatego dziwię się kobietom, które zachodzą w jedną ciążę po drugiej. Ja też bałabym się o ciało.

Gość a co niby ma sie stc z cialem
innego, niz gdy jest przerwa miedzy dziecmi? Przeciez jak miesnie sa elastyczne to nie ma to znaczenia. Ja po dwojce rok za rokiem nie mialam ani rozstepów, ani obwislego brzucha.