Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewolucjionista

NADCHODZI BUNT W POLSCE,POLACY WYCHODZA NA ULICE

Polecane posty

a co mnie obchodzi sekcja smoleńskiego truchła? 2000 osób pojechało do Moskwy identyfikować te mięsne puzzle... to wychodzi średnio 20 na łeb. Pani Kopacz zrobiła grzeczność, że wogóle zechciała koordynować robotę teg bandy ociemniałej hołoty ponadto nie ciała były zamienione, ale karteczki z nazwiskami, bo obie baby miały nazwiska zaczynające się na "Wale..." ‏ ponadto: par. 11 ust. 3 rozporządzenie MINISTRA ZDROWIA z dnia 7 grudnia 2001 r. w sprawie postępowania ze zwłokami i szczątkami ludzkimi. (Dz. U. z dnia 28 grudnia 2001 r. Nr 153, poz.1783) "Po przewiezieniu zwłok na miejsce przeznaczenia zwłoki chowa się niezwłocznie bez otwierania trumny"

Gość droga do wolnosci bywa trudna
klasa biedna, narodzie Polski stańcie jutro na barykadzie w Polskich miastach, ten co nie z nami to przeciw nam więc nóż mu w skroń. Pokonamy tych co chcą nas zniszczyć.

Gość BUNT jest blisko
:)

dokładnie dokładnie Jarsław Kaczyński i Lech Kaczyński maja krew na rękach więc proszę ten odgrzewany kotlet polityczny Pisu zwany smoleńskiem nie smażyć i buziuni tez sobie nie wycierać. Jarosław Kaczyński zachowuje się jakby ktoś podpalił mu mózg i lata z tą pochodnia chcąc podpalić Polskę,to jest taki rodzaj debilizmu,że aż strach teraz wybrał sobie jakiego pana Nowickiego,który niby będzie premier istał na czele rżądu profesjonalistów... aha takie bajki Jarek to nie z nami nie ze mną te numery Jarosław. taki jest PiS fałszywy próbujący dzielić polaków niemający żadnego dystansu polityki nie potrafiący się śmiać z siebie To jest cały Jaro z Antonim drugim chorym człowiekiem który prócz agentów nikogo więcej nie widzi to sa ci panowie Autorze nie idźcie tą drogą

Gość ten post wyżej to .....
:D niesamowity bełkot

zyje mi sie dobrze bo zarabiam ok 7 tys na reke ale i tak uwazam ze ten kraj przekretem stoi. Gdyby nie moji starzy rodzice nie mialby szans na rezydenture, wszystko trzeba zalatwiac po znajomosci.

Gość bujlkkkk
Haha ! Super, świetne i bardzo trafione

Gość koeiroerwee
ja nie widzę żadnej biedy, wszyscy mają nowe ciuchy, samochody ale tym biednym współczuję, bo to nie ich wina. Pierdolenie o lenistwie jest bez sensu jak ktoś ciężko pracuje za parę złotych albo nie może znaleźć pracy bo jest za stary, za brzydki, za nieśmiały, albo nie stać go nawet na ciuchy żeby dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej albo na bilet do UK. A Polacy są tacy że jeszcze takiego po głowie zdzielą.

Gość koeiroerwee
A Kaczyński to nam zgotuje taki sam bajzel albo jeszcze większy, to wygodny człowiek ,lubi luksusy, wyciera se gębę tymi pięknymi tekstami i uwodzi biedotę. Jego córeczka ma apartamenty za miliony, myślicie ze byle prawnik tyle zarabia? znam takiego co za komuny poszedł siedzieć, tylko dlatego żeby potem zrobić karierę, jaki to on bohater, komuchy go gnębiły. Oni wszyscy to pozerzy

"A Kaczyński to nam zgotuje taki sam bajzel albo jeszcze większy, to wygodny człowiek ,lubi luksusy, wyciera se gębę tymi pięknymi tekstami i uwodzi biedotę. Jego córeczka ma apartamenty za miliony, myślicie ze byle prawnik tyle zarabia?"....... to cytat, daje do myślenia

Gość koeiroerwee
bo tłum uwielbia z nienawiści wpadać w uwielbienie, zapomina szybko jak bylo, a za PiS to się bałam włączyć telewizor

Wy się elemencie wyborczy opamiętajcie! brak w Was empatii , czyż nie dostrzegacie tego smutku w oczach Pana Premiera , że przyszło mu rządzić kims takim jak Wy?

koeiroerwee > zaskoczyłaś, nawet nie wiedziałem... to ile ma córek Kaczyński, córek, które skończyły prawo? spoko, mogę się z Tobą nie zgadzać, każdy omylny jest

Gość jfkrehfjkjksd
Angela przytuli do cyca , pocałuje w czółko ,zaraz mu przejdzie .

Gość koeiroerwee
znam bogatego prawnika i stać go może na samochód za 100 000 i willę za melon, a nie na porszaka za poł miliona i apartament za 5 mln

Gość kim jesteś niewiasto, błysk
" znam bogatego prawnika i stać go może na samochód za 100 000 i willę za melon, a nie na porszaka za poł miliona i apartament za 5 mln" piszesz poważnie ??????????

Gość koeiroerwee
noooo a co?