Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Nie moge trafić na swój typ

Polecane posty

Gość one way only

Żadna laska mi się nie podoba. Jak patrze na niektóre laski, no ładne, no ale to nie jest to. Kobiety wyróżniam na ładne - czyli takie z którymi mógłbym tylko "pochodzić" przez jakiś czas, ale od razu wiem że nie chciał bym spędzić z nią życia. Ładne - takie, które musiałbym poznać żeby stwierdzić że chciałbym coś więcej, super ładne, czyli takie z którymi mógłbym być bez względu na jej charakter bo jest taka ładna z twarzy i ciała oraz ostatni mój typ spotykany raz na 1000 egzemplarzy, czyli widząc ją od razu wiem że to jest to i wiem że z samego patrzenia że jesteśmy sobie pisani. Co o tym myślicie?

Gość pluto20
haha -.- takie sa dziewczyny stary przezwyczaj sie , marudzisz nie ruchasz proste P

Gość ppppppppppppaaaaaaaaaaaaappppp
ty wybredna dzifffko...

Gość hard blanche
Sądzę że jesteś zdziecinniałym walikonikiem uzależnionym od widoku plastikowych kretynek jakie niepodzielnie panuja w rozmaitych żurnalach.Albo kryptogejem. Znałem kiedyś pewnego typka.Taki wysoki zadbany i trenujący mądrala w okularkach co to wybrzydzał na co dzień i od święta. A to że za gruba,a to że ma gębę nie wyjściową,a to że śmieszna i pusta i tak dalej. Na koniec się okazało że jeszcze grubo po studiach zjeżdżał na ręcznym i to pod męskie tyłki. Żałosny cieć.