Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkfghjkfghjkfghj

moj filmik o pieniadzach rozloscil ludzi

Polecane posty

nie wiem dlaczego wszystkim sie wydaje ze w USA to zaraz pieniadze na ulicy a w polsce nic za darmo itp...zrobilam filmik by lepiej zrozumiec pieniadze a ten facet tylko ze w USA to lepiej http://www.youtube.com/watch?v=L2CKJo3kUh0

:)

Gość prawictwo pospolite222
w USa jest gorzej .Zauważ ile tam bezdomnych w nowym yorku na ulicach ..

Gość prawictwo pospolite222
ten kto uwaza ze w USa jest lepiej pewnie sie nacpał wódki W USa jest mnostwo miliarderów . Kraj ten jest rzadzony przez żydów . , a reszta ludzi klepie biede wiekszą niz w Polsce

Wszędzie nie jest łatwo tylko nieraz człowiek obcy szybciej znajdzie pracę zagranicą niż swój własny.

Gość palindromy
na tym filmiku mowisz jak prawdziwa amerykanka - duzo i o niczym

Gość kikikikikoooo
zajebisty filmik mega pozytywny

kochana widzialam wczesniej juz twoje filmiki, ten o robieniu pieniedzy jest swietny, tez tak uwazam, szkoda tylko ze mojego pokolenia ( mam 37 lat prawie) nie uczono jak robic pieniedze i nie byc niczyim niewolnikiem, a uczono jak harowac na kogos, samemu miec pasci i byc niewolnikiem... Ja mam dosyc bycia niewolnikiem, 15 lat robienia kursow, doskonalen, zeby dostosowac sie do ciaglych i coraz bardziej chorych wymagan pracodawcow, pracowania za 3 osoby, za grosze, ktore nie pozwola mi sie utrzymac samodzielnie, a przynajmniej zeby zyc na godnym poziomie, ciagle jestem na czyims utrzymaniu mimo ze pracuje, najpierw rodzicow teraz meza. Czuje sie jak prostytutka, nie jak dorosla osoba... Chcialabym umiec robic pieniadze, tylko jak? Co ma zrobic osoba, ktora nie ma talentu zadnego. Jak go znalezc? Jestem pracowita, gdy ktos mi zorganizuje prace, ja wyrabiam mu zyski (tak tak wlasnie jest), a za to co najwyzej poklepia mnie po plecach... Jak znalezc swoj talent?

dziewczyno obejrzalam druga czesc filmika i powiem ci jestes swietna i masz racje we wszystkim co mowisz. Szkoda tylko ze tyle lat stracilam na dostosowywania sie do wymagan pracodawcow, bo nikt wczesniej nie mowil tego co ty. Wszedzie tylko jest jak pisac doskonale CV, jak przejsc rozmowe kwalifikacyjna, jak rozmawiac z pracodawca itd itp czyli jak zostac czyims niewolnikiem... U mnie to spowodowalo, ze nie wiem co mam zrobic ze soba, wiem, ze juz mam dosc bycia kogos pracownikiem, chcialabym cos zrobic ze swoim zyciem, ale ja nie wiem co uwielbiam, nie wiem w czym moglabym byc dobra, tak jestem wyprana...

Gość dfghjdsfghjk
nigdy nie jest za pozno na zmiane - mozna zalozyc cos wlasnego uzywajac wiedzy - moze masz iles lat ale w porownaniu z mlodymi masz wiecej wiedzy wiec jak wlasny business zalozyc chcesz czy cos masz przewage

Gość upiutt
popieram autorke

Gość wtf jak pytam
a ja mam pytanie kiedy wyjechalas do usa?