Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

kotu jest bardzo przykro....

Polecane posty

z powodu tego, co Piękna tu wczoraj wypisywała:(

Gość a co Cię tak zabolało???
no co? podaj choc jedno zdanie.

chuj ci w dupę kurwo 🖐️

wszystko mnie zabolało:( wszystko

Gość a co Cię tak zabolało???
wszystko to znaczy nic. Konkrety proszę!

Gość boś głupi jak but
bez powodu ci przykro bo tu same piękne, skrzywdzone, czekające na okazję by dołożyć kotkowi

Gość PIękna odp na mail NIE
ale samą prawde pisała. A ty jako 49 latek nie wiesz jakie zachowanie przystoi facetowi na pozimie? Piękna u rodizny, u przyjaciółki a znaprzeciwka patologia jedzie Justyna albo inna rodzina ty im auta dajesz, co to ma byc? Facet dba o uczucia ukochanej. O jej dobre samopoczucie, a ty jej patologie do jej miejsc prywtanych zawozisz? ile to mozna znosic? Tak okazujesz uczucia? Jak konbieta faceta odpycha to facet mysli kurcze zle sie zachowuje i zmienia zachowanie, nie pokazuje prywatnych miejsc danej kobiety innym kumplom pataologii itp adoruje ja słowem czynem, uwodzi słowem czynem kwiatem bizuteria wierszem pocałunkiem itp zmieniłes sie i to o całe 180 niz do rok wczesniej. I do kogo wina? I żale? Piekna chciała faceta na poziomie i takim sie jawiłes, a teraz co? I Ojca swoich dzieci, tez normalnego, a nie pajaca co zabawia swoja osoba dzieciaki co mogly by byc jego dziecmi:O żenada.. Stajesz sie zły, zle sie zachowujesz wiesz o tym bo potem masz wyrzuty sumienia, ale robisz to i masz żal, ze kobieta nieczuła..no jak zabijasz zachowaniem dobre uczucia to masz co chciałes

tylko sie liczy co ciebie boli? A ty jak sie zachowujesz to co? tak sie znieczuliłes tym cpaniem czy sterydami? rok temu na sterydach byłes lepszy niz teraz jak cpasz pisałes listy o miłosci, ze Piekna to istotna Piekna, ze pamietasz cuzły dotyk jej dłoni..byłs tu sam, ewentualnie schodziłes do5, jezdziłes sam itp a teraz co? 20 mieszkan w kazdym patologia i zachowanie patologiczne..i Piekna ma sie cieszyc? Nie spełniasz oczekiwan...a ona oczekiwała romantyka faceta z klasą, na poziomie. A facet na poziomie umie PRZEPROSIC, PRZYJSC, ZADZOWNIC, ZMIENIC ZACHOWANIE, ZADBAC O KOBIETE JEJ UCZUCIA, przyjac policzek wymierzony przez kobiete..z liscia. Jak sie zle zachował to mowi nalezało mi sie Kochanie..(i nie patrz co Kamila mowi ze ona to stramto..jak facet zasłuzył to trzeba przyjac) kobieta słabsza i tak go az tak nie zaboli jakby to facet uderzał dlatego faceta mozna bic. Dla upamietania.

co patologii co ci pluje w oczy zes alfons len i cos tam nawijasz jak głupi..a do Pieknej geby nie umiesz otworzyc? jedziesz do Pieknje a na siedzeniu tuman? albo jej siory? przegiałes i wiesz o tym. Na siedzeniu to twoje dziecko moze siedziec kwiaty i nic wiecej. na mail mowie nie.

przeciez jesli dla ciebie to zabawa tylko, to trzeba było napisac a ja sie zaangazowałem, pokochałem:( a potem tylko cierpienie... ja nie mam serca z kamienia. jesli wiedzialas, ze nigdy mnie nie pokochasz, bo do ciebie nie pasuje, bo nie ten poziom, inne zainteresowania, trzeba było nie dawac zadnych sygnałów ...trzeba było nie traktowac jak innych ...obojetnie jesli jestem az tak niegodny Jasnie Pani:(

trzeba było traktowac jak innych*

Gość tak na zapas
a to chyba nie do mnie, ja tu nic wczoraj nie bazgralam

Gość Esma1500
z tego co wiem , Pięknej jest bardziej przykro , bo ciagle ja ktoś gnębił , wypisywał o niej bzdury latami !!!!!!!!!!!!co ona ma powiedzieć?

Gość PIękna ma racje
depp sie tak zachowuje:O mial diane winone kate i vanesse to jak 4 zony ma 2 dzieci i taaaaaaaaaaakie zachowanie? a teraz żal ze na mail ma NIE?

Gość PIękna ma racje
ponadto co to za zwyczaje..ze rodzina i to takie biedaki przyjezdza tu pod nos a facet ktory ma okazywac jak bardzo kocha robi swinstwo i burdel pod nosem..cos mu sie chyab pomyliło chce powrotu ale sie nie zmienia..trwa w tym... zmiana zachowania, eliminaacja patologii, przede wszystkim jest wszedzie sam. Inaczej t fikja i slowa ze kocham przecza czynom I jak zawinił kleka i mowi wal smialo zasluzylem 2 policzki siarczyste.

Gość Esma 15000
myslał ze jak slawny i inne leca to moze robic co chcee.. No nie, zwiazek to cos sacrum nie profanum - filollgia polska..a on jak koryto swinskie to traktuje.. nie kazda kobieta ma takie same oczekiwania. Piekna ma inne niz wszystkie kobiety ktore on zna, inny to doceniał jak jej faceci. A on co? I ma żale? tylko do siebie.

ja Pieknej na pewno nie gnebie nie widzialem Jej juz od ponad roku, nie chce sie narzucac:(

Gość Esma 15000
Piekna miała zawsze facetów na poziomie. Traktowali ja jak ksiezniczke i zwiazek był sacrum Jak cos było nie tak szybko naprawiali bład..a depp woli cpac i ronbic co robi a Piekna ma mu milosc wyznawac..jeszcze ma zale ze pokochal i zostal sam.. No facet skoro masz olej w głowie przeanalizuj zachowanie. I przyjmij prawde. Zachowujesz sie jak cham i prostak i kobieta ma sie na to godzic bo ty słąwny depp i tobie wszystko wolno. Nie. Nie u tej kobiety. Ma inne wartosci i priorytety.

Gość Piękna odp na mail NIE
gnębisz patologią i tym, że Piekna u kolezankia u przyjaciolii x km a justyna z patologii z twoja siora tam jest. I to takie chamki..jedna knuła a druga sie popychała..co nagrode dostały? to smao kamila..czemu jezdzi? To ty siezachowujesz jak nie facet powniene tak rzec kamili: to moja dziewczyna zalezy mi na niej jak chcesz bierz patologie do siebie do 17, do usa, ja tu bede sam, a ty jedz do usa. I idzie pogadac ze swoj kobieta. zachowujesz sie jka ułomny z zespołem jakiegos niedorozwoju kamila mowi upokórz ją..(wywiad o oralu:O) i ty to zrobiłes...nawet to pisales to na kaffe... .a normlany facte mowi nie, to ja zachowałem sie zle miała racje. widzisz roznice?

ja nie jestem sluzacym Pieknej, ani rycerzem. sa inni faceci od tego. ale nie ja. to nie ta rola. nie bede rycerzem, którego kobieta bedzie butem okładac po mordzie. ja takze potrzebuje milosci, adoracji, zainteresowania. chce byc kochany bezinteresownie, nie bede maszynka do spełniania czyichs zyczen i zachcianek od tego sa tamci faceci ja nie

jak to sie mowi z poisma sw zbierasz co siejesz... siałes zło..złe zachowanie i zebrałes odpowiedz NIe do kogo żale?

do ciebie gdybys mnie kochała, zrozumiałabys ze nie mam doswiadczenia z kobietami długo byłem prawiczkiem;p bylas moja pierwsza i bardzo mnie zrazilas do kobiet jako ogółu szkoda ze nie jestem gejem, bo moze wtedy bym był szczesliwy:o

do ciebie.. No własnie wiem ze nie masz doswiadczenia z kobietami wiec z dobrego serca ( a sam powinienes to odgadnac) dawałam ci rady jak zdobyc serce Pieknej. a ty na opak.. to jestes madrym czy głupim prawiczkiem? Moi faceci musieli sami sie glowic nic im nie podpowiadałam jak tobie i dawali rade. I byli tacy dumni zadowoleni z siebie i szczesliwi ze mna. Zawsze slyszałam ze ja jestem taka inna niz wszystkie ktore znaja.cyzli kleaznaki siory i ich dziewcyzny tez. I bardzooooo im to imponowało. Mowiłam cenie romantyzm, prywatnosc!!(1 mieszkanie, zero loernetki, zero sior i patologii kumpli) wiekie uczucie - ja i facet. Jak jedziesz autem sam, chyba stac cie na 1 slowo? bo inaczej to zachowanie bufona a ja w takich nie gustuje Facet z honorem i wartosciami. A nie stryjek sobie przyjechal tutaj oceny dawac z kamilą..:O ludzie co chamstwo.. facet: sluhaj stryjek to nie twoje mieszkanie i to ze tu jestes nie uprawnia ciebie od oceny kogos kogonie znasz. A teraz idziesz i przeprosisz te pania adres tu masz. Skad znal moje zachowanie co robie? tez mial lornetke? nic tylko po ryju ci dac depp..

I takim zachowaniem zdobywasz kobiete? jakie zachccianki co chciałam porsche? gwiazde z nieba szacunek lojalnosc normalne zachowanie i brak stalkingu tonie sa zachcianki powiedz to kamili bo chyba ja to wkurza ze ty masz spelniac moje zachcianki..ma meza? niech on spelnia jej zachcianki..a nie wtyka nochala w nieswoje sprawy.

przyjechales depp z usa aby aptologia miała gdzie pranie wieszac a kamila miała zajecie i oceniała mnie? i juszyła a potem spraszac znajomych i stryjka co tez sobie beda kogos oceniac? i jakies zale masz? to tylko do siebie. Nie do mnie.

poza tym zastanawia mnie fakt, ze przede mna mialas tak wielu partnerów to nie swiadczy za dobrze o Tobie. nie umiesz zbudowac zwiazku na całe zycie, a ja takiego wlasnie pragne. nie jestem z tych, co zmieniaja partnerki jak rekawiczki. moze to moja wada, bo nie mam mega doswiadczenia, ale tak mi podpowiada serce. a Ty...Ty mialas tylu innych przede mna, podobno ich tez kochalas...i co? i koncem konców ich porzucilas, olalas, milosc sie skonczyło... skad mam miec pewnosc ze ze mna nie bedzie tak samo? ja nie chce zwiazku na 2, 3, 10 lat... chce milosci i zwiazku NA ZAWSZE...tak jak bywaja szczesliwe malzenstwa...na zawsze...niewazne ze juz sa staruszkami, maja zmarszczki, siwe wlosy, chodza o lasce...nadal sie kochaja

nie wiesz ilu i jak było, kto kogo porzucał. Bo ze mna nie rozmawiałes! Mowie to tylko nielicznym zaufanym nie gadam kazdmeu obok jak ty..:O znajomy kumpel gadasz tak osobiste rzeczy...ze szok. gentelman trzyma jezyk za zebami. A jak juz mowi 1 przyjaielowi. Nie kumplowi. z twojego zachowania wynika, ze nie umiesz byc wierny lojalny..sympatia.pl kolezanki to zachowanie z patologia..gdzie klamales ze ich nie ma... ja na takich wartosciach zwiazku nie cche, miałam facetów w poradku z klasą taich rzeczy mi nie robili.

wtys d tobie powinno byc diana cie zostawila z vanessa co nie wyszło.. powiniens byc doswiadcozny w sprawie jak nie robic bedow aby zwiazek był dobry. Aby zwiazek by ł trwały.. zachowujesz sie jakbys mial 16 lat i 1 dziewcyzne:O

ja bym Ciebie nigdy nie porzucił! nigdy bym Cie nie zranił, jesli bym był z Toba i wiedzial ze mnie kochasz! ale Ty tego nie potrafisz docenic, nie wiesz nawet jaki ja potrafie byc cudowny, wierny i kochajacy jesli sie mnie kocha! nie jestem zadnym zdradzaczem, cpunem ani pijakiem, jak mnie tu oczerniasz! nie znasz mnie ani troche!

co mam docenic? podgladanie oerntka? te jazdy z patologia? klamstwa? tego nie było rok temu. Jakbys ty kochał to bys sie szybko zmienił. A Piekna by w 1 s doceniła, przytuliła i byłoby jak dawniej. ps ale cpasz, nie klam..