Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhajdh

Mam tego dość!

Polecane posty

Same jestescie lenie- w takim razie to wszystko wyjasnia dlaczego tak krytykujesz. Ciekawe jak wyglada w realu to twoje sprzatanie zajmowanie sie dzieckiem itp. Na forum jestess mocny bo nikt cie tu nie zna. Ach ci faceci...

Gość jhajdh
pseudo - zatrudniłabym ale (uwaga) mąż się nie zgadza by mu obca osoba po domu chodziła. Groteska kurwa.

do same jestescie lenie wiesz takie poglady,ze to kobieta jest od sprzatania to minely wraz z ubiegłym stuleciem a jesli taki model zycia ci odpowiada to polecam zycie w karajach arabskich i tam bedziesz mógł głosic swoje dyrdymały.jesli chcesz byc traktowany powaznie to obudź się facet! inteligentny mężczyzna wiedziałby doskonale,że normalny człowiek sprzata sam po sobie włąsne g..no a służalczość jest upodleniem

Gość precz z tesciowa....
haha mała czarna z tymi skarpetkami to jakbym swojego meza slyszala:)

Gość same jesteście lenie
Same jestescie lenie- w takim razie to wszystko wyjasnia dlaczego tak krytykujesz. Ciekawe jak wyglada w realu to twoje sprzatanie zajmowanie sie dzieckiem itp. Na forum jestess mocny bo nikt cie tu nie zna. Ach ci faceci... Normalnie

wiesz takie poglady,ze to kobieta jest od sprzatania to minely wraz z ubiegłym stuleciem a jesli taki model zycia ci odpowiada to polecam zycie w karajach arabskich i tam bedziesz mógł głosic swoje dyrdymały.jesli chcesz byc traktowany powaznie to obudź się facet! inteligentny mężczyzna wiedziałby doskonale,że normalny człowiek sprzata sam po sobie włąsne g..no a służalczość jest upodleniem Wiesz ja pracuje no moja kobieta teraz też utrzymywałem ją cały czas i nic nie mówiłem po za tym ja też zajmje się dzieckiem pracuje w pracy i w domu np. kosze trawnik itp. a swój samochód myje i sprzątam sam nie oddałbym go w ręce tej amatorki :D i jakoś żyjemy szczęśliwie

Gość jhajdh
A widzisz czyli masz podział obowiązków i swój samochód sam myjesz. A ja sama zapierdalam.

A widzisz czyli masz podział obowiązków i swój samochód sam myjesz. A ja sama zapie**alam. No tak :D ale czy ty nie umiesz się odezwać ? Mogłaś powiedzieć że nie umyjesz tego auta ja zauważyłem że kobiety jak coś olejesz i tak zrobią to za Ciebie trochę mnie kusiło żeby to wykorzystać ale tego nie robię a z autem to czysta ostrożność :D

Same jestescie lenie- jezeli to co piszesz jest prawda to znaczy ze pomagasz swojej zonie i bardzo dobrze bo kazdy facet powinien pomagac! Wiec nie rozumiem skad twoja krytyka wzgledem nas. My wszystko robimy same a twoja zona ma pomoc od ciebie. Oczekujemy zeby nasi faceci tez cos zrobilii. Czy ty bylbys zadowolony gdybys posprzatal wszystko na blysk a twoja zona wchodzi w butach calych w blocie rzuca kurtke gdzie popadnie i idzie zjesc obiad a pozniej walnie wszystko do zlewu i idzie ogladac tv. Niefajnie co?

Bo ja pomagam dlatego że lubię prace i kocham moją żonę pomagam bo chcę a nie muszę

Czy ty bylbys zadowolony gdybys posprzatal wszystko na blysk a twoja zona wchodzi w butach calych w blocie rzuca kurtke gdzie popadnie i idzie zjesc obiad a pozniej walnie wszystko do zlewu i idzie ogladac tv. Niefajnie co? hehehe dlatego lece tylko na kobiety bo one rzadko tak robią :D

Czy ty bylbys zadowolony gdybys posprzatal wszystko na blysk a twoja zona wchodzi w butach calych w blocie rzuca kurtke gdzie popadnie i idzie zjesc obiad a pozniej walnie wszystko do zlewu i idzie ogladac tv. Niefajnie co? A tak na serio to ja bym taką rzucił najpierw bym porozmawiał z nią o tym i jak np. to zdarzyło się raz to ok miała zły dzień albo źle się czuła to ok ale ja tylko tak bo jej się nie chciało a rozmowa nie dała by skutku pokazałbym jej moje piękne drzwi w moim domku :D

Widzisz ja kocham mojego meza i wcale nie chce sie z nim rozstac z ppowodu braku pomocy. Ale z drugiej strony to on jest taki nierozumny... Jak mu mowie posprzataj zabawki ja zrobie obiad to czasami posprzata a pozniej chodzi nadymany jak paw bo on wszystko robi:D nie moge do niego dotrzec w tej kwestii. A apropo samochodu to nigdy bym za zadne skarby nie umyla:D

aż wstyd się przyznać że ja to proponuję ale odetnij go od seksu :D Choć mnie taką manipulacją nie przekonała :D

powinienem wymyślać intrygi heh :D a Ciebie bym zatrudnił jak asystentkę :P

Hehe na pewno byloby ciekawie :D:D:D

Gość dsvbdbbs
Boziu a ja na mojego narzekam :-0 moj mimo, ze idealem nie jest to po pracy (dodam, ze ciezkiej i dlugiej) lata mi na zakupy, zmywa naczynia, robi remonty, przygotowuje kolacje (np pizze, parowki w ciescie, pierogi - jest w tym mistrzem :D). Sam pierze sobie codziennie skarpetki i bokserki. Chyba musze zaczac go doceniac pomimo jego malych wad :)

Gość Mala czarna kawka 22
Glupim nieudolnym podszywom dziekuje:D wymysly mojego m: skarpetki w kulki pochowane w roznych miejscach-czasem znajdowane po tygodniu. Smierdzace koszulki chowane do polki-bo on po domu bedzie chodzil sobie:D, nie wytarty blat w kuchni po jedzeniu(i tak dobrze ze chowa maslo itp do lodowki) . Teksty typu-powachaj ta koszulke bo nie wiem czy smierdzi-puszczam mimo uszu:D:D. Teksty typu jak ugotowac ten makaron???(pyta trzymajac opakowanie w reku). Jak idziemy gdziees to 10 razy blaga-naszykuj mi jakas koszulke i spodnie bo ty mi zaaawszeee lllaaaddnne naszykujesz:D-nie chce mu sie nawet nad tym myslec. Oglada pinki i mozg w soboty rano:D:D a wogole to jest inzynierem budowy ma pod soba cala ekipe roboli i jakbyscie posluchaly jego tekstow na budowie(opierdalania i czepiania sie tych roboli) to bysce nie uwierzyly ze on takich rzeczy w domu nie wie i czasem jak cos powie to padam ze smiechu. Dodatkowo ma 193cm wzrostu i ogolnie to wszystko komicznie brzmi. Taki duzy facet a taka ciapka z niego. Ale nie narzekajac! Po roku udalo mi sie osiagnac-mycie kibla i wanny jak juz wczesniej pisalam, wyrzucanie wieczorem bielizny do kosza na balkon a nie zostawianie a lazience. Codziennie rano jak je mleko to zalewa potem garnek woda i wstawia razem z miska do zlewu. Codziennie rozsciela lozko wieczorem. Robi nam czesto herbate:D. Umie ugotowac ryz i usmazyc kotlety oraz upiec murzynka!

Gość Mala czarna kawka 22
Sorryy za bledy pisze z telefonu bo siedze na uczeni:) dokladnie na fizyce budowli i konstrukcji:)

Gość szukam wozka
ojjj ma to samo... mój tez w domu nic nie robi, oboje pracujemy w tej samej firmie, ale na przeciwne zmiany nie mamy nawet jednego dnia wolnego razem... jak ja mam wolne on idzie na rano albo na popołudnie do pracy, ja wtedy ogarniam dom, sprzątam, piorę gotuje, w dni kiedy pracuje nie robię nic, bo dwa dni on ma wolne i wtedy to on powinien ogarnąć dom, ale gdzie tam nic nie robi, siedzi przed TV albo komputerem i tyle, a ja muszę tyrać za 3 być opiekunka dla dziecka, sprzątaczką i jeszcze pracować na cały etat... a on nie robi nic a nic, doprowadza mnie to do furii, ale jeszcze 3 miesiące i idę na macierzyński, na luty mam termin i wtedy będę zajmować się tylko dziećmi i domem dopóki to młodsze nie pójdzie do przedszkola, bo niestety nie opłaca mi się pracować tylko na to aby opłacić opiekunkę dla dzieci... ale powiedziałam sobie ze dopóki będę miała płacone macierzyńskie w domu robimy po równo i musi mi pomagać inaczej zajmę się tylko dziećmi, a to czy on będzie mieć obiad, czy będzie mieć poprane ubranie mnie obchodzić nie będzie i koniec kropka zobaczymy jak będzie, czas pokaże ...

Ale to doprawdy musisz miec wybitnie nudne życie, że taka pierdola cie do łez doprowadziła.Jestes bardzo krucha psychicznie jak widać, pora to zmienić, bo zachowujesz sie jak 4 letnie dziecko,które wpada w płacz z byle powodu

Gość Dziwie sie niesamowicie.
Tak szkalujecie, ze tesciowe wychowaly Wam mezow leni, a same jak wychowujecie synow?

Gość do szukam wozka
ton powinien ci jeszcze dorobić tak z piątkę jedno po drugi, bo tutaj na forum narzekasz, że zapieprzasz za 3 a jesteś drugim dzieckiem w ciąży, ale wy baby jesteście idiotki, mnie jak ograniczał i ogranicza się w pomocy w domu to mamy jedno dziecko i żeby huj na huja właził to napewno nie zdecyduję się na więcej dzieci z nim po to tylko abym zapierdalała, żebym miała pójść usunąć w razie wpadki, ale zabezpieczam się porządnie, to nie będę miała więcej dzieci. A wy jak wariatki to bardzo dobrze wam, powinni wasi faceci was jeszcze z rana w łeb walić abyście równo chodziły

Gość mirabella wawa
A dajecie sie ruchac w odbyt? I tu tkwi odpowiedz.

Gość ggdsfdd
jakby w odbyt to jak złapały by faceta na dziecko

Gość jhajdh
Hit dnia. Szanowny królewicz się do mnie nie odzywa. Poszłam pogadać na spokojnie. I uwaga. Nie odzywa się, bo nie ma ochoty ze mną gadać gdyż ZEPSUŁAM MU HUMOR. No kurwa świat się kończy.

Gość a my
sie dobralismy, balagan nam nie przeszkadza, wolimy obejrzec film, jechac spontan na wyciczke, posprzatac kuchnie jutro...ale mowie, ja wiedzialam co bralam i on tez wiedzial. Jak jest czas na sprzatanie to zapraszamy gosci- sprzatamy od rana razem i jest git z motywacja. Na codzien- ja gotuje, bo lubie i umiem, on zmywa- nie zawsze wieczorem, hehehe, do porzadkow swiatecznych przychodzi mila pani pranie nieraz polezalo w pralce i wysuszylo sie ponad trzy razy, bo zapomnial ja nie wyprasowalam, bo mi sie nie chcialo Dzieciak najedzony, umyty i bystry, zabawki sprzata jak mu sie powie widzialy galy co braly, ja chowaam syna na luzie, ale sam musi sprzatac, sam odniesc talerz i wyrzucic resztki, sam posegregowac pranie i urzeduje z nami w kuchni- ma 5 lat, robi syf, ale sprzatamy razem...jak nas najdzie pozdrawiamy, szczesliwi syfiarze

Gość utopicha
Moj maz to sobry chlopina,ale tez taki rozpierdalacz. Gdzie stal tam sral,a co do porzadku,to najlepiej zeby wszystko lezalo porozkladane na srodku jak u jego syfiarskich rodzicow,zeby nie trzeba bylo wyciagac z szafki. Wiec jak na przyklad zrobi obiad raz na jakis czas i potem kuchnia ujebana,milion naczyn,sztuccow i innych rzeczy porozkladanych wszedzie,albo jak jakos inaczej mocno przesadzi,to ogarnia mnie furia taka,ze wszystko zaczyna fruwac. Ma to taka dobra strone,ze robota pali mi sie w rekach i raz dwa mieszkanie doprowadzam do porzadku,a on grzecznie asystuje,bo inaczej bym chyba eksplodowala. Czasem mnie tak totalnie szlag trafi,ze zaczynam rozpieprzac te porozkladane lupy po ziemniakach i inne pozostalosci po gotowaniu,rozpieprzam to po kuchni,jak szalec to szalec. A potem jakos to doprowadzamy do ladu. Wiem ze cholera ze mnie,ale taka mam metode na wscieklosc