Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ativarret

śluz z pochwy

Polecane posty

Gość ativarret

Mam nietypowe pytanie... potrzebuję anonimowo dowiedzieć się jak wygląda sprawa u innych kobiet.. Otóż gdybyście mogły jakoś opisać ile śluzu wydobywa wam się z pochwy? W różnych dniach cyklu.. Czy jeżeli byście nie miały żadnej wkładki higienicznej to byłyby jakieś ślady na bieliźnie? Wiem, że głupie pytanie ale mam problem bo mi wydaje się, że mam tego śluzu za dużo.. Od wielu lat codziennie stosuję irygacje, myję pochwę, używam nawet tamponów pomiędzy miesiączkami by się tego śluzu pozbyć. W związku z tym nawet wyniki cytologii i innych badań są nie ważne.. Więc nie mogę się upewnić. Do ginekologa idę przecież po irygacji... Domyślam się, że może wynikać to z faktu, że byłam wykorzystywana seksualnie w dzieciństwie itd.. Wiem, że muszę się leczyć psychiatrycznie ale MUSZĘ dowiedzieć się najpierw jak jest u innych kobiet! Ile tego śluzu,czy używacie wkładek itd itd.. aha i dodam, że u mnie ten śluz wygląda prawidłowo (kolor, zapach, konsystencja). proszę o pomoc

U mnie też czasem jest sporo używam wkładki higieniczne i czasme muszę dwa razy je zmieniać bo zapach i wydzieliny jest dużo. Ale przeważnie się pokazuje przed okresem i w dni płodne ale różnie.

Gość ativarret
up