Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Jaki klub polecacie w Warszawie? Gdzie nie ma ostrej selekcji ?

Polecane posty

Gość La La Land
Cała Mazowiecka ewentualnie Kolejowa, Jasna, Kredytowa 🖐️ hahaha :-o

Gość La La Land
Wystarczy, że szpilki założysz :D buahahha :D

Gość dziadyga do orzechów
Żeby porozmawiać z dziewczyną nie musisz iść do klubu, głąbie.

Gość hulający to tu to tam
idź do Hula Kula na początek :)

Gość dck
jakie prowo :) Platinium :D kurde, chyba uderze tam za dwa tygodnie, mnostwo frajerow do wyciagniecia z nich kasy nie ma dobrych klubów bez selekcji

Gość hgjgfjkgh
widać, ze jestes typowym prawiczkiem :O w każdym dobrym klubie jest selekcja, wybierają takich ktorzy: - są towarzyscy i potrafią rozkrecic impreze a to widac po wygladzie i zachowaniu - są bogaci i duzo wydadzą na alko etc nie wpuszczają podejrzanych typów wiadomo dlaczego i roznych typów ktorzy wyglądają na nudziarzy, sztywniaków, golodupców. Kazdy wlasciciel chce by jego klub byl prestizowy a nie miejscem spotkań nieudacznikow. Wpuszczają kazdego jak leci do podwarszawskich dyskotek, tam sie placi za wstęp (faceci) dziewczyny zazwyczaj wchodzą za free. W Warszawie kiedys byla jaks przy wale miedzeszyńskim Blue cos tam, i inna chyba nadal jest blisko dworca zachodniego, okolice PKP informatyka a tak btw daruj sobie takie wyjsia , Cream chodzi jak nienormalny gapi sie na ''lasie'' i zadnej nie poderwal :D Darker byl raz i uciekl

Gość gość
Polecam klub Tygmont w Warszawie... w centrum. Spokojnie wejdziesz i bedziesz miała super imprezę. Dobra muzyka, czasem koncerty, generalnie fajne miejsce http://tygmont.com.pl Warszawa da się lubić!

Gość gość
klub gdzie nie selekcjonują prawiczka to KDP. Niedługo powstaną w innych miastach. Na razie są w Łodzi i Wrocławiu

Gość gość
Coś więcej ktoś podpowie? jakieś opinie?

Gość emant
Koniecznie musisz udać się do New Orleans Club, super piękne kobiety i dobre trunki.

Gość klodek23
W New Orleans masz na pewno szansę na rozmowę z dziewczyną;) www.neworleans.pl

Gość rambo65
selekcja ,to cos w rodzaju rozkmina goscia czy da sie z niego wydoic kase czy nie ,a nie czy jest imprezowy ku..cze ludzie w klubach dobrychniema selecji a jak jest to dawi sie 10 osob i to lamusów ,zero dziewczyn o to taka selekcja,stoisz przed klubem godzine a przed wpusczeniem ochrona muwi ci ze nie wejdziesz ,a w sroku beje gorsze od lumpow z pod budki z piwem,1 dziewczyna ,i widac ze pasztet,ostatnio bylem w multipubie na bankowym ,ale zauwalylem ze patole z pragi zaczelli przychodzic ,ewentualnie club70

Gość gość
To multipubu zawsze przychodzili patole właśnie dlatego że nie było selekcji. Ja jestem przeciętny i zawsze mnie wpuszczają.

Gość onioj
Na pewno mogę Ci polecić neworleans.pl/en/?nkpage=4 cudowne miejsce:)

Gość ortpol
Ja się świetnie bawiłem w www.neworleans.pl i powiem szczerze, że była to najlepsza impreza na jakiej miałem okazję się bawić.

Gość gość
nie idz sam na mazowiecką! tam zlodzieje z prostytutkami okradają, bramkarze sprzedają pijanych czy odurzonych zboczeńcom i jeszcze jest wojskowy hotel gdzie sie cuda dzieją

Gość gość
jakie cuda się tam dzieją? napisz coś więcej o tych klubach;)

Gość gość
Ja zazwyczaj bawię się w Klub Parku. Tutaj http://klubpark.pl/rozklad-jazdy sobie zerknijcie jaka muza jest danego dnia. Ja chodzę zazwyczaj we wtorki, bo wtedy są rytmy lat 80, 90. Jest moc!!!!

Gość gość
OOOO prosze. Prawiki maja sie za porzadnych a tu prosze ostry melanz, chlanie w stolicy i chec zapinania lasek. Zalosne zaklamne prawictwo:O

Gość gość
Prawiki maja sie za porzadnych a szukaja lasek na impreskach, bo tylko takie wstawione kuso ubrane sunie jaraja prawictwo, zal:O

Gość gość
niski prawiczek - a po co ci klub do poznania dziewczyny? chcesz latwa laske po alkoholu posunac czy co? nie mozesz postac w inny sposob, w innym miejscu normalna dziewczyne a nie imprezowiczke ?

Gość Danieldz
Polecam New Orleans, na ul. Zgoda