Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loolabell

mSAVER - czy można zarobić na tym koncie? ile?

Polecane posty

Czy ktoś już miał przyjemność "zarabiać" na koncie oszczędzającym przy normalnym jego prowadzeniu i realizowaniu transakcji jak w każdym innym? http://www.mbank.pl/oszczednosci/regularne-oszczedzanie/msaver/#tabs=2 Proszę ewentualnie o analizę regulaminu, jeśli ktoś ma zdolność szybkiego wyłapania haczyków w takich cudownych ofertach - bardzo będę wdzięczna, a myślę , ze nie tylko ja i wiele osób skorzysta 8) Chcę założyć dla mamy konto bez opłat za prowadzenie (ew. przy spełnieniu warunków tj. wykonanie przynajmniej jednej transakcji kartą + comiesięczne wpływy o minimalnej ileś-tam-określonej kwocie). Zastanawiam się nad tą ofertą MBANKU oraz nad Millenium Dobre Konto (3% zwraca za zakupy, to jest moje konto, jest też fajne) . Ewentualnie jeszcze Alior.. PORADŹCIE :)))

Gość dr s. Fiutancja od Satanaela
można zarobić, lewy sierpowy w mordę.

Gość emilkarazka
Dobrze Ci radzę, trzymaj się jak najdalej od mBanku........... Przez pół roku konto próbowałam zamknąć i na nic zdały się moje prośby i groźby, że zależy mi na czasie (wg regulaminu konto zamykasz w 30dni).

Emilia, ale kiedy miałaś tam konto? Może ulepszyli trochę 'system'? Szczegolnie m ie interesuje jesli ktos ma do czynienia teraz z mSAVER - za praktycznie wiekszosc transakcji, bank nam daje kase ;o

Gość emilkarazka
2 tygodnie temu udało mi się zamknąć konto więc jestem na bieżąco. poczytaj sobie trochę o tym banku, jakie można mieć u nich problemy ;/ konto miałam przez 2,5 roku....a podczas tego czasu mieli sporo niedociągnięć, luk w regulaminie, które do teraz wychodzą na jaw i klienci na tym cierpią...