Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygidaznasiee

Super dzien !!

Polecane posty

Gość brygidaznasiee

Wy tez macie dzisiaj takie humory jak ja :) ? Tzn rano wstalsmy z mezem,wspolna zabawa z dzieckiem 16 miesiecy,wspolne snadanko,potem maly poszedl na drzemke 1,5 h mysmy zajeli sie szybkimi pozadkami domku,potem maz poszedl ogarnac ogrod.Maly wstal,razem ugotowalismy obiadek,wspolnie go zjeslismy,pobiegalismy troche w ogrodzie i teraz mały poszedl z mezusem na spacerek do pobliskiego sadu :) A ja mam relaks i popijam kawke :) Jednak to prawda troche wiecej slonca i człowiek czuje sie super i tego wam rowniez zycze ,super samopoczucia :) Kolejdne plany na dzis,o 15 przyjedza tesciowa,zabiera malego na weekend do siebie ,a my mamy czas dla siebie,pojedziemy na male zakupy,a wieczorem przychodza znajomi :)

Gość brygidaznasiee
super agoora troche wolnego rodzicom tez sie nalezy :) ja do 9 mesiaca zycia synusia z mezem ngdzie nie wychodzilismy,mielsimy bzika na punkcie syna.po 9 jakos odwazylismy sie malego zostawiac na noc czy na caly weekend mame czy tesciowej i teraz prawie kazdy weekend mamy wolny,albo mama bierze albo tesciowa.Czasami tak jest ze sie wadza ktora dzisiaj wezmie Kubusia :)

Gość U mnie rano nie było kolorowo
Mamy dzisiaj wesele.Mąż musiał iść do pracy !!!!! Do fryzjera się nie dostałam bo nie miałam jak dojechać bo mąż wziął auto. małego nie miałam z kim zostawić bo babcia pojechała do lekarza a tak to bym busem podjechała.Wyłam jak bóbr :P . Na końcu dzięki bogu kuzynka znalazła mi znajomą fryzjerkę w pobliżu.Teraz zaczyna być dobrze.Zaraz wraca mąż.Mam nadzieję że nic już mi nie wyskoczy bo się załamię :) .I że wesele będzie udane.

Gość a ja z mezem
mamy caly czas wolny dla siebie chodz wolalabym miec dziecko ale jest to nie mozliwe