Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co mam robić.

Mezczyzna mnie lekceważy

Polecane posty

Gość I co mam robić.

Cześć, mam problem ze swoim facetem. Jestesmy ze sobą już 4 lata, mieszkamy od ponad roku ze sobą. Chodzi o to, ze On lekceważy moje zdanie kompletnie. Jestem dość wymagająca jeśli chodzi o używki, ale da się ze mną dogadać :) mieszkamy w miejscowości obok dużego miasta i chcemy czasem gdzieś wyjść, ja z koleżankami,on z kolegami. Zazwyczaj wracamy samochodem i jedno z nas nie pije (częściej ja...). Ostatnio umowilam się z koleżanka na imprezę i On miał iść tez z kolegami gdzieś ale nie pić i nas odwiezc do domu (ok.30km). Wszystko było ok, do czasu kiedy po niego zadzwoniłam a On pijany...powiedział ze wracamy taksówką. Do było jeszcze do przeżycia, gdyby nie fakt ze po 15 minutach czekania kolejny telefon, a On dopiero zamawia taksówkę i jest na drugim końcu miasta.... Po ok.pol godziny czekania dzwoni i mówi, ze został wyrzucony z taksówki i ze TO JA mam zamówić kolejna i przyjechać po niego! Przypominam ze byłam z koleżanka, której obiecalam bezpieczny powrót do domu... Oczywiście jak to ja, zamowilam taksówkę, pojechałam po niego i się zwyczajnie poklocilismy o ta cała sytuacje. Następnie on obraził się i sobie...poszedł. Wróciłam do domu sama nad ranem. Na następny dzien wrócił do domu i słowem się nie odezwał, nie przeprosił, nic...obrażony jakby wszystko było moja wina. Czy istnieją jeszcze prawdziwi gentlemani...?

Gość I co mam robić.
Rano po przebudzeniu na moje wyrzuty ze zostawił mnie sama w środku nocy w mieście odpowiedział "a co ty rak nie mas? Nie umiesz zadzwonić po taksówkę.." dziewczyny pomocy!!

Gość pomoc doraźna
umów się z nim następnym razem i go komletnie olej ,wróć sobie sama, a najlepiej z dwoma kolegami

Gość I co mam robić.
Nie chodzi o to żeby się zemścić tylko jak zrobić żeby facet dotrzymywal słowa a nie olewal w takich sytuacjach..

Gość jowannna
Slowami nie dotrzesz do chlopa. Tu tylko zemsta pomoze, i tak nie wiadomo czy na pewno.