Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

znalazłem coś w telefonie dziewczyny

Polecane posty

Gość Marek25

Sprawa wygląda tak jestem dość zazdrosny o swoją dziewczynę. Ona ma kolegę. Mówiłem, że to dla mnie dziwne aby dziewczyna miała kolegów a ona przyznała mi rację i powiedziała, że już nie będzie się z nim kontaktować. Ok jej wybór. Po jakimś czasie pokłóciliśmy się jak to w związku o błahą sprawę. Pogodziliśmy się ale przypadkiem na facebooku znalazłem rozmowę jej z tym kolegą z której wynikało, że się spotkali sam na sam. Nie miałbym nic przeciwko gdyby nie fakt, że zataiła to przede mną. Ona się popłakała i obiecała, że zerwie kontakt bo chce być fair w stosunku do mnie. Dzisiaj patrzę w jej telefon a ona ma ładną historię połączeń i smsów z tym kolegą z dnia kiedy byłem na wyjeździe. Smsy wszystkie skasowane tylko pokazuje kiedy otrzymała w spisie połączeń. Nie wiem co mam myśleć. Już chuj, że się spotyka z kolegą ale dlaczego robi to wszystko po kryjomu? Co powinienem zrobić? Przyznaje, że grzebanie w telefonie nie jest fair ale to chyba nic w stosunku do tego co ona wyprawia?

Możliwe, że chce z nim utrzymywać kontakt, ale twój wcześniejszy komentarz sprawił, że nie chce jej się kłócić i tłumaczyć ze spotkań. Więc ukrywa.

Gość Marek25
No właśnie tylko dla mnie dziwne jest to, że ukrywa. Mogłaby powiedzieć a tak mam domysły dlaczego się ukrywa...

To, że kobieta ma kolegów to nie jest dziwne. Ale jeśli te kontakty są bardzo częste, spotykają się sam na sam itd. to coś tutaj może zacząć śmierdzieć.

Bo albo coś jest na rzeczy, albo wie, że tobie się to nie podoba więc woli ukrywać.

Przeciez na początku nie ukrywała, to miałes pretensje. Nie chce zerwać kontaktu z tym facetem, więc musi to ukrywać przed Tobą. Przecież to jasne.

Gość Ja mam samych kolegów
Ja mam samych kolegów bo baby sa dla mnie głupie nienawidze babskich zakupow, mam kumpli , do pojscia na piwo i do grania w gry . Jakby mi facet zabronił miec klegow i wpierdala sie to jutro by nie byl facetem moim juz

Gość Marek25
Po tym jak się spotkała to nie bolało mnie to, że się spotkała ale to, że to zataiła. Jak się pytałem co robiła to powiedziała wszystko oprócz faktu, że 3 godziny gdzieś z nim była. teraz obiecała, że zerwie kontakt a jednak po kryjomu się komunikuje i być może spotyka.

Jak tak bardzo zależy jej na nim, a jeszcze bardziej na Tobie to zawsze od czasu do czasu można spędzić czas we troje czy w większym gronie. Twoje podejrzenia względem niej są chyba słuszne.

Gość Marek25
Maria Elena dokładnie sam jej to mówiłem. Przecież ma innych kolegów tylko, że z nimi spotykamy się w większym gronie i jest spoko. Nic nie mówię i nie jestem o nich zazdrosny. A tutaj jakieś ukrywanie, potajemne spotkania. Jakby chciała z nim pogadać to można się przejść w jakimś większym gronie.

Gość paranoid android
może mieć kolegę, to ok. ale jak ukrywa spotkania z nim, to znaczy, że ma co ukrywać. gdyby był tylko kolegą, to by nie kasowala sms i nie robila tajemnic

Gość Marek25
jakieś inne opinie?

Synu, jakich Ty chcesz opinii? Wiem, że prawda boli, ale lepiej stanąć z nia twarzą w twarz, niż spędzić ileś czasu żyjąc jakąś dziwną iluzją.

Gość trimer_ball
Tak się kończy nadmierna zazdrość. Jak stajesz się podejrzliwy, to nawet błahe rzeczy kobieta zaczyna ukrywać by cię nie denerwować. To z koleji wywołuje u podejrzliwca jeszcze większe podejrzenia i spirala sie nakręca.

Gość olga.malami
Odpowiedziales sobie na swoje pytanie sam,zataila bo jestes zazdrosny,zapewne za bardzo I sie bala ci powiedziec by sie nie klocic.jak ja kochasz to jej zaufaj.zazdrosc jest wielkim wrogiem milosci

Ale czy nie dziwne, że właśnie ukrywa tylko tego jednego kolegę, a innych już nie? Lepiej być podejrzliwym, niż naiwnym.

Gość Marek25
Jak walczyć z taką nadmierną zazdrością? Dzisiaj jak się szykowała do pracy to byłem zły, że tak się ładnie ubrała i wymalowała a wczoraj dla mnie była bez makijażu i ubrana normalnie.

Gość Jaaaaaa27777777
To ja miałam podobnie kiedyś. Sama kasowałam smsy itp., bo mój eks był strasznie zazdrosny, a tak naprawdę to nie miał o co. To było tylko koleżeństwo.

Gość trimer_ball
Bo ten kolega się akurat interesuje nią. Kobiety nie sa ślepe i widzą kto ma do nich słabość. Jednak nie idą do łóżka z każdym kto okazuje im zainteresowanie. Jeśli ktoś jest dla niej pozytywnie nastawiony i miło się z nim gada to trzyma z takim kontakt. Kobieta nawet wiedząc że facet może po cichu "badac grunt" to jednak jeśli nie uważa go za atrakcyjnego fizycznie, nie pójdzie z nim w romans. ale będzie utrzymywac kontakt bo to łechce jej ego. Ale jednoczesnie ukryje ten fakt przed swoim nadmiernie podejrzliwym chłopakiem, bo wie że to nie mająca znaczenia igła, z której on zrobi igły. Kobieta tez chce mieć kolegów i święty spokój z chłopakiem podejrzliwcem..

Gość trimer_ball
"Jak walczyć z taką nadmierną zazdrością? Dzisiaj jak się szykowała do pracy to byłem zły, że tak się ładnie ubrała i wymalowała" Hej kolego, super że zaczynasz to dostrzegac w sobie i się rozwijasz. Jak walczyć ze swoją zazdrością? Likwiduj przyczyny. Na początek zastanów się skąd ta zazdrość naprawdę ci się bierze.

Gość soft breeze
zaufaj dziewczynie, ona nie robi nic złego, a kasuje sms, żebyś się nie złościł o nic. ale jak dalej jej nie będziesz ufał, to ten związek się rozpadnie, i ona odejdzie, może nawet do tego kolegi, żeby ci zrobić na złość. jak ci na niej zależy, to zaufaj, bądź dla niej dobry, żeby nie musiała szukać miłości gdzie indziej.

Gość kajaasda
ukrywa bo jak sam napisałeś jestes zazdrośnikiem, pewnie nie chce zebys bez sensu robil sceny, obrazal sie. Gdybys na luzie podchodzil do jej znajomych to nie musialaby sie z tym kryc :/

Gość kajaasda
no i tak w ogole co to ma kurwa byc za sprawdzanie telefonu, rozmow, fejsa? no po jakiego chuja to robisz? macie po 15 lat? skoro jej nie ufasz to ja zostaw. Ja bym nie pozwolila zeby mi facet grzebal w prywatnych rzeczach :/

Gość Marek25
"Hej kolego, super że zaczynasz to dostrzegac w sobie i się rozwijasz. Jak walczyć ze swoją zazdrością? Likwiduj przyczyny. Na początek zastanów się skąd ta zazdrość naprawdę ci się bierze." Po pierwsze to pewnie z tego, że mój ojciec zdradził swoją matkę. Ona potem we mnie wszczepiła to aby nikomu nie ufać. No i nikomu nie ufam nawet własnej matce. A jestem podejrzliwy bo nie chcę aby potem się okazało, że mnie zdradzała a ja jak ten frajer jej jeszcze obiady gotowałem :(

Gość soft breeze
nie sprawdzaj jej, chociaż spróbuj zaufać, sama bym rzuciła chłopaka, jakby mnie miał za jakąś lafiryndę (jak myslisz ze ona kreci i z toba i z kolegą to ją obrażasz w ten sposob)

Gość wyluzuj ..34345
chciał bym powiedzieć pierw wyluzuj z tą zazdrościa ,ale jednak kurde takie potajemne rozmowy śmierdzą ...typowe sceny zazdrosci są na pokaz i kobieta tego nie ukrywa ,a twoja ukrywa niestety czy nie chce żebyś ty zazdrościł , chce mieć spokój ,ale też chce się kontaktować z tym kolegą ... Musisz z nią na spokojnie porozmawiać ,bez awantur , krzyków , kłutni co to za kolega i dlaczego się z nim kontaktuje co ją łączy z nim bo Cie to zastanawia dlaczego to ukrywa teraz skoro obiecała ,że zerwie kontakt ..dlaczego tak postąpiła ?.. zdawaj jej takie pytania , nie oskarżaj sam o nic , nie dopowiadaj , nie sugeruj tylko Pytaj , pytaj , pytaj

Ja nie chciałabym mieć takiego chłopaka jak Ty, nie znam Cię , możesz mieć super charakter, ale Twoja zazdrość jest jak dla mnie przytłaczająca, tym sposobem zniszczysz każdy związek. Spój na to z drugiej strony, czy chciałbyś żeby Twoja partnerka grzebała Ci w telefonie, na FB , czy gdzie indziej. W każdym związku jest granica prywatności i jeżeli ją przekraczasz to ja wcale się jej nie dziwię, po prostu przytłaczasz ją swoją zazdrością, aż Cię zostawi i taki będzie finał tej idylli.