Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilia_88

a właśnie, że stosunek przerywany

Polecane posty

... jest najlepszą metodą antykoncepcji. Od 2 lat jakoś nie wpadłam i już. Od tabletek tylko przytyłam kiedyś, gumki są beznadziejne a raczej stosunek w nich taki nienaturalny. Jakoś nie znam kogoś żeby wpadł. Zresztą nie uprawiam seksu codziennie, bo nie mieszkam z chłopakiem. Czasem raz na tydzień nawet ;/ w dni płodne nawet tak robimy wtedy jest najlepiej :)

Gość fjrbrucufjeb
To moze co najwyżej świadczyć o niepłodności.

Akurat miałaś szczęście. Najaktualniejsze badania wykazały, że w preejakulacie MOGĄ znajdować się czynne plemniki (z badań bodajże sprzed 10 lat wynikało, że się znajdują, ale nie do końca sprawne). Miałaś po prostu szczęście. Może lepiej pomyśl o innym zabezpieczeniu i nie przekonuj nikogo do takiego.

Gość agula33 :)..............:)
ja przez 12 lat stosowalam ta metode i nic,.Mam 14 letnia corke. Dzis majac 33 lata nie mam juz okresu i lata przejsciowe. wszystko ma wiec swoja przyczyne....

Gość no a ja mam 34 lata
od 12 lat stosuję metodę samoobserwacji + stosunek przerywany i żadnej wpadki;)

Gość marinka33
agula33 :)..............:) nie masz już wcale okresu? menopauza już w tym wieku czy co?

Gość no a ja mam 34 lata
i troje planowanych dzieci, zapomniałam dodać więc mowy nie ma o problemach z płodnością;)

Gość Bezsens76
A dla mnie to bezsensu wieczna kontrola i zero rozluźnienia. Niewiem czy mozna nazwać udanym seksem kiedy czujesz ,że zaczyna Ci być dobrze a Facet musi wyskakiwać bo inaczej skończy w Tobie i przez kolejne dni sie shizuje i zakłada tematy typu czy moge być w ciązy. to juz bym szybciej wt ym przypadku postawiła na Naturalne metody.

Gość agula33 :)..............:)
marinka33 -tak,nie mam juz wcale okresu:( na poczatku myslalam ze to ciaza...-okazalo sieze menopauza....:O Zrobili mi badania hormonalne i wyszlo jak na dloni,niestety... Nie zwlekajcie za dlugo z maciezynstwem dziewczyny...

Dla mnie seks to seks, czyli wtedy kiedy mój partner kończy "robotę" we mnie :) Jak się ma dobrze dobrane tabletki czyli nie na chybił trafił, a po przez badania to nie ma problemów z wagą i z całą resztą. Od roku stosuję antykoncepcje hormonalną i nie wyobrażam sobie żebym mogła wrócić do gumek, albo uprawiać seks przerywany.

Gość anafilaksja
ja bym nie zaryzykowała z tym. Jak chcemy współżyć bez zabezpieczenia to określam sobie dni płodne i niepłodne mikroskopem owulacyjnym. Jak mam niepłodne to wtedy sobie pozwalamy na więcej