Lilia_88 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 ... jest najlepszą metodą antykoncepcji. Od 2 lat jakoś nie wpadłam i już. Od tabletek tylko przytyłam kiedyś, gumki są beznadziejne a raczej stosunek w nich taki nienaturalny. Jakoś nie znam kogoś żeby wpadł. Zresztą nie uprawiam seksu codziennie, bo nie mieszkam z chłopakiem. Czasem raz na tydzień nawet ;/ w dni płodne nawet tak robimy wtedy jest najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjrbrucufjeb Napisano Wrzesień 29, 2012 To moze co najwyżej świadczyć o niepłodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animizacja_ 0 Napisano Październik 1, 2012 Akurat miałaś szczęście. Najaktualniejsze badania wykazały, że w preejakulacie MOGĄ znajdować się czynne plemniki (z badań bodajże sprzed 10 lat wynikało, że się znajdują, ale nie do końca sprawne). Miałaś po prostu szczęście. Może lepiej pomyśl o innym zabezpieczeniu i nie przekonuj nikogo do takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula33 :)..............:) Napisano Październik 1, 2012 ja przez 12 lat stosowalam ta metode i nic,.Mam 14 letnia corke. Dzis majac 33 lata nie mam juz okresu i lata przejsciowe. wszystko ma wiec swoja przyczyne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a ja mam 34 lata Napisano Październik 1, 2012 od 12 lat stosuję metodę samoobserwacji + stosunek przerywany i żadnej wpadki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marinka33 Napisano Październik 1, 2012 agula33 :)..............:) nie masz już wcale okresu? menopauza już w tym wieku czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animizacja_ 0 Napisano Październik 1, 2012 Wasze szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a ja mam 34 lata Napisano Październik 1, 2012 i troje planowanych dzieci, zapomniałam dodać więc mowy nie ma o problemach z płodnością;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bezsens76 Napisano Październik 1, 2012 A dla mnie to bezsensu wieczna kontrola i zero rozluźnienia. Niewiem czy mozna nazwać udanym seksem kiedy czujesz ,że zaczyna Ci być dobrze a Facet musi wyskakiwać bo inaczej skończy w Tobie i przez kolejne dni sie shizuje i zakłada tematy typu czy moge być w ciązy. to juz bym szybciej wt ym przypadku postawiła na Naturalne metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula33 :)..............:) Napisano Październik 1, 2012 marinka33 -tak,nie mam juz wcale okresu:( na poczatku myslalam ze to ciaza...-okazalo sieze menopauza....:O Zrobili mi badania hormonalne i wyszlo jak na dloni,niestety... Nie zwlekajcie za dlugo z maciezynstwem dziewczyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_leaf_clover 0 Napisano Październik 1, 2012 Dla mnie seks to seks, czyli wtedy kiedy mój partner kończy "robotę" we mnie :) Jak się ma dobrze dobrane tabletki czyli nie na chybił trafił, a po przez badania to nie ma problemów z wagą i z całą resztą. Od roku stosuję antykoncepcje hormonalną i nie wyobrażam sobie żebym mogła wrócić do gumek, albo uprawiać seks przerywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anafilaksja Napisano Październik 2, 2012 ja bym nie zaryzykowała z tym. Jak chcemy współżyć bez zabezpieczenia to określam sobie dni płodne i niepłodne mikroskopem owulacyjnym. Jak mam niepłodne to wtedy sobie pozwalamy na więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animizacja_ 0 Napisano Październik 2, 2012 no_leaf_clover Możesz podać mi jakiś kontakt do siebie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach