Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o takich sądzicie?

Co sądzicie o facetach, którzy są w stanie być tylko z ładną dziewczyną?

Polecane posty

Gość Co o takich sądzicie?

Waszym zdaniem to pustaki?

Gość Engelsborn
ładny/ładna to pojęcie względne...

Gość mmmmaaaaaaaaaa
Nie do końca względne- patrz wikipedia hasło atrakcyjność fizyczna :)

Gość karmazyn
ale tu nie masz pojęcia atrakcyjność tylko ładna... proszę czytać uważniej!

Gość UNREALITY
trzeba ich kochać mimochodem

Gość UNREALITY
nie jestem godzien określać ładność czy brzydote

Gość UNREALITY
podobno geje najlepiej znają się na ocenie fizyczności kobiecej mnie odrazu staje

Każdemu może się podobać co chce-więc czemu nie to by akurat kobieta była ładna? A ,,ładność'' dla każdego co innego może przecież znaczyć..

Hmmm... Cóż, mnie osobiście też jest w stanie zainteresować tylko ładny facet. Ale musi być też zarazem inteligentny, odpowiedzialny, przystojny, wykształcony, oczytany, szczupły, wysoki, z poczuciem humoru, otwarty, opiekuńczy, troskliwy...

Gość zczx(manyoung(malpa) duno.pl)
@nei nei, dokladnie moj opis ;-), problem w tym, ze ja szukam biseksualnej dziewczyny :-)

Gość jarek45
podoba się coś ładnego wszystkim facetom i kobietom kobieta natomiast ma wiele cech nasze osobiste preferencje decydują, które z jej cech są dla nas atrakcyjne jeśli ją faceci którzy w kobiecie dostrzegają tylko to że są ładne lub nie to z pewnością są to "pustaki"

Gość MarianWyrafinowany
Powiem z własnego doświadczenia. Interesują mnie tylko względnie ładne kobiety, brzydką bym się nie zainteresował pomimo jej innych atutów. Uważam, że jest to złe podejście i stawia mnie w niekorzystnym świetle a tym samym neguje istotę prawdziwej miłości. Z drugiej strony związek z tylko ładną kobietą, która mentalnie oraz intelektualnie nie spełniałaby moich oczekiwań, czyli nie miałbym z nią o czym rozmawiać, trwałby parę miesięcy i jego spoiwem byłby jedynie seks. Więc z jedynie ładną i pustą kobietą wytrzymałbym maksymalnie 3-5 miesięcy mając świadomość, że jej nie kocham :) Tak to działa, że mężczyźni wolą być z reguły z ładniejszymi kobietami niż z brzydszymi. Taka jest niestety matka natura. Kobiety natomiast wolą być z zaradniejszymi i bogatszymi mężczyznami niż z nieudacznikami i biedakami. Miłość jest rzadkością, regułą jest kalkulacja.