Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma byc perfect

Jak mozna najlepiej poprawic wyglad w 3 tyg? dieta,ćw, itd.?

Polecane posty

Gość ma byc perfect

Pomozcie, nieoczekiwany powot przyjaciol, a ja zawsze dodawalam zdjecia twarzy..chce wygladac jak najlepiej i nie nabawic sie jojo. Jakies peelingi, szczotki, skakanki inne cuda. Moge cwoczyc codziennie do tego dieta tylko niech ktos pomoze!!! prosze!

Gość ma byc perfect
najbardziej zalezy mi na szybkim splaszczeniu brzucha, wysmukleniu ud, mam stepper, skakanke, hula, moge dolaczyc basen. Tylko co najsensowniej polaczyc?

Gość ma byc perfect
na basen na bank, nie wiem czy od aerobiku zwyklego nie pojsc na sale cardio ?

Gość ma byc perfect
nie lepiej*

Gość keisiiikk
Ćwicznia ewy chodakowskiej ale trzeba mieć jen płytę z da. Ma profil na fb super efekty ćwiczeń, zamieszcza tak zdjęcia dziewczyn które z nią cwicza

Słuchaj ja mam dla ciebie kilka rad które jak zastosujesz to pomogą. Mi pomogły, tylko ze ja jestem szczupła ale chciałam bardziej powabnie wyglądać. 1. Jedz tylko białe mięso 1 raz w tyg, reszta to ryby, kasze, warzywa, owoce. Zero cukru, słodyczy. Pij herbate zieloną liściasta. 2. Ćwicz w domu godzinę dziennie tak aby ćwiczyć każdy mięsień ciała. tz pompki, przysiady, brzuszki itp. Znajdź sobie w necie ćwiczenia na każdą partię ciała, wybierz po jednym i ćwicz. 3. 1 w tyg aerobik, zwykły wystarczy, tak zeby sie spocic 4. 2 razy w tyg basen 5. Wieczorem (nie rano) biegaj około 1h jeśli nie dasz rady to przynajmniej 30 min. 6. Pij rano szklankę wody z połówka cytryny

Gość ...piggy
to z ta woda z polowka cytryny dobre :) a na co to?