Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manio ciekawskii==)

Dziś cała Europa naśmiewa się z karła Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość manio ciekawskii==)

Uwielbiam to ujęcie Jarka jak idzie w tłumie na jakiejś demonstracji i rytmicznie unosi rękę do góry. Jak wyuczony gnom, albo człowiek ze średnim stopniem upośledzenia umysłowego, którego przyuczono do roli. Tak sobie spryciula wymyślił, że jak pomacha łapką to zbawi Polskę

Gość madziuuuuulek000
haha chyba tą całą Europą jesteś ty :D:D:D

Gość quriozum
mani czy ty aby nie jestes zbyt ciekawski?

Gość 23123123123
uposledzenie to mają ci co oceniają ludzi wg wzrostu

Gość wzrost akurat nie jest
problemem, sa inne . HEHe -z ojcem Rydzykiem, ktory jego szwgierke nazwal czarownicą - no ale czym jest honor wobec żadzy władzy...

Gość quriozum
nie oddamy wam,nie oddamy wam,nie oddamy wam telewizji trwam

Gość racja,ze wzrostu nie nalezy
kpic.Dala Bozia albo i nie.Ale jezeli ktos olbrzyma chce udawac...I karykatura sie staje..?

Gość kkknjjjjjjjjjjjjj
jestem zawiedziona, bo to miał być marsz w obronie rzeczy ważnych : bezrobocia, niskich wynagrodzeń, umów śmieciowych, braku perspektyw dla ludzi mlodych w Polsce , a tu jak zwykle przyczepił się jakiś Rydzyk, jakieś Trwam/ które mam w dupie, bo i tak nadają/, jacyś księża i nieskończona ilość mszy . Nic z tego nie będzie, nasz kraj jest stracony na zawsze

Gość optymizmu troche...
no,nie na zawsze...

Gość maniusiu...
a ty ile masz wzrostu?

Gość Ve Sampler
Uwielbiam te głupkowate sformułowania w stylu-"cała Europa czy cały Świat się śmieje". Qrva frajerze pojęcia nie masz ani o europie ani o świecie. Świat i Europa ma to w dupie. A gazety piszą tylko to za co dostaną pieniądze tytułem stosownego zlecenia. Wali ich to durniu czy będą pisać o Pl,Kanadzie czy Ugandzie. Wszyscy którzy bezmyślnie powtarzają i powtarzali teksty że to niby za Kaczyńskich się z nas Europa śmiała to żałośni frajerzy z pojemnikiem na medialną spierdolinę zamiast mózgu. Ludzie uwielbiają być dymami a zwłaszcza Ci jacy za wszelkie zło uznają pis.To gatunek największych przymułów.Najbardziej durnowatych konformistów.

Gość dsadsa12342
to nie chodzi o to ile ma wzrostu , a to ze jest ograniczony umysłowo prostakiem dlatego ze ocenia jego wzrost , a nie to jakim jest politykiem A kaczynski jest jednym z najlepszych polityków w Polsce . Chociaż nie popieram go i jego poglądów , to przyznaje ze wyglasza dobre mowy .

no przyznam, że ten motyw z TV Trwam kompletnie mnie zabił jak wlaczylam wiadomości i teraz tak się zastanawiam czy rzeczywiście ten marsz został zdominowany przez takie rzeczy czy media po prostu w takim swietle to przedstawily, zeby skompromitowac marsz i pokazały tylko jakies smieszne fragmenty czy rzeczywiscie w marszu zamiast wiekszych problemow na pierwsze miejsce wysunał sie motyw z Rydzykiem, dziwny ten nasz kraj

Gość xaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxax
mnie też zdołował motyw z rydzykiem i trwam, liczyłem na coś poważnego, a tu znowu kościół i msze .... nie na to czekałem

Gość kocie oczy44
a mnie prezes zawsze się kojarzy z Aniołem z Alternatyw :D on nie jest politykiem tylko pieniaczem:)

Gość Esma1500
zawsze może odejść z polityki i podać was wszystkich do sądu :)

Gość Incognitorr
"Trwam kompletnie mnie zabił jak wlaczylam wiadomości" Że też qrfa dzis akurat pół Polski oglądało Tv Trwam.Ciekawe.Naprawdę ciekawe. Albo jeszcze uwierzę że wiadomości oglądacie.Ba.Nawet rozumiecie to co tam mówią.Banda intelektualnych analfabetów. Każde gówno by wam w papierek ładnie zawineli to byście zjedli. Nauczyliście tak jeździć bezmyślnie po jednym polityku jak małpy tańca w cyrku a Ci którzy siedzą na stołkach i rozdają karty penetrują wam dupcie na wszelkie możliwe sposoby.Zresztą to wasz problem.Skoro to uwielbiacie.

Gość dziadek w kój
nie mogę patrzeć na tego żałosnego kurdupla nie cierpię PiSu i jego sympatyków jesteście żałośni i przegrani jak ten Kaczor zeby co to nie jestem z PO

Gość Esma1500
przynajmniej przestana sie z nas smiać

Gość Incognitorr
bez nicka Doskonale wiem o co chodzi. Oglądała wiadomości w których były fragmenty tego całego eventu. I nie były to wiadomości w tv trwam ale dzis na forum co drugi tak pisał. Że niby włączył tv i widzi Kaczyńskiego.Gówno prawda. Tylko w trwam była całościowa relacja z tego a inne telewizje nawet scricte informacyjne pokazywały tylko z tego wyjątki. Chodzi o to że piszą banialuki.Piszą po to by pisać i jeździć po konkretnych sprawach i osobach.Resztę mają w dupie albo brak im wyobraźni by dany problem zgłębić.

Gość Incognitorr
I chodzi również o to jak wyżej!!!! Piszą że są zawiedzeni marszem bo miało być o sytuacji ogólnej a nie o tv trwam a prawda jest taka że piszą to a nie tam nie byli. Łykają to co im zmiksują media. Ktoś wypierdzi że akcja była pod trwam a reszta gęga jak gęsi. Tymczasem jest inaczej no ale do tego trzeba rozumu a krytycy najczęściej są jego "okazjonalnymi użytkownikami".

Gość 0o9i8u
niestety ale też tak myślę jak ten wyżej pis i kościół wszystko schrzanił

Gość nad rzeczką obok krzaczka
debili myśli że go kupię :O niech idzie cały w buraczkach!