Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asskkka załamana.

Jutro mam powazna rozmowe z chłopakiem..pomozcie

Polecane posty

Gość asskkka załamana.

Zupelnie nie wiem co mam mu powiedziec.. Otoz sprawa wyglada tak: Niie znamy sie zbyt dlugo jestesmy razem 4 miesiac na poczatku było jak w bajce ale od jakiegos miesiaca sie zepsuło on nie ma dla mnie czasu nie pisze tak czesto nie dzwoni po prostu mnie olewa a ja bardzo cierpie- on mowi ze gdyby miał mnie w dupie to by sie w ogole nie odzywał tyle ze to nie wytłumaczenie koledzy treningi sa najważniejsze a ja jestem na ostatnim miejscu poprosilam by jutro do mnie przyjechał co ja mam mu powiedziec :(

Gość regregrtfgergr
powiedz mu dokładnie to co napisałaś " od jakiegos miesiaca sie zepsuło on nie ma dla mnie czasu nie pisze tak czesto nie dzwoni po prostu mnie olewa a ja bardzo cierpie"

Gość Piękna 8;45
najlepiej szczerze porozmawiajcie bliscy ludzie tak maja nie boja sie takich rozmow:) bedzie ok

Gość gr ania sta ania
spytaj sie dlaczego zmienił swoje zachowanie, moj tez mnie olewał i mam zamiar z nim zerwać

Gość asskkka załamana.
pytałam juz kilka razy ale on mowi ze jest wszystko okej sam probuje siebie oszukac

Gość gr ania sta ania
moze troche odsun sie od niego, zobaczysz czy bedzie sie staral czy nie. ale to pozniej, jak juz sie z nim umowilas to po prostu powiedz mu co Ci lezy na sercu

Gość Panna Wi
jutro pewnie powie ci ze jednak woli byc z toba na stopie kolezenskiej. To dzisiejszy temat dnia, ze faceci tak robią. Nie jestes sama dziewczyno