Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja,,,,,,,,,,

ocena własnego ciała

Polecane posty

Witam, po długim czasie czytania tego forum postanowiłam napisać o tym co mnie dręczy. Od lat mam problem z oceną własnego ciała. W swoim życiu miałam epizod zarówno z anoreksją jak i bulimią. Mam 2kę dzieci i w każdej ciąży sporo przybierałam na wadze, choruję również na niedoczynność tarczycy i hashimoto. Odkąd pamiętam jestem na diecie. Obecnie waże 53 kg przy wzroście 170cm. Dużo osób mówi że mam więcej nie chudnąć ale ja stając przed lustrem widzę grubą osobę. Przed napisaniem tego tematu zmierzyłam sie centymetrem i moje wymiary są takie klatka piersiowa 88 pas 64 biodra 89 udo w najszerszym miejscu 50 Mam pytanie , czy jest ktoś kto też tak sie czuje? Czy to ja mam problem ze sobą czy po prostu otoczenie próbuje mi coś wmowić bo ostatnio zaczynam myśleć że z moją glowa jest coś nie tak

Gość dietetyczkaaa
z twoja glowa jest cos nie tak, gdyz jestes chuda..

Gość Hanna.h
psycholog się kłania... te wymiary są napewno szczupłej osoby,

a wiecie moze gdzie sie skierowac z takim problemem? Boję sie ze jak pojde do jakiegos lekarza to mnie po prostu wysmieje

Gość Hanna.h
psycholog.

Gość trele morele30
a jak ty to robisz ze przy niedoczynnosci nie masz problemow z utrzymaniem wagi? pewnie bardzo uwazasz na to co jesz

uważam bardzo na to co jem, ale przyznaję ze odkad sie lecze to mogę troszkę więcej zjeść