Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Moje najlepsze wspomnienia!!! Oto one

Polecane posty

Moje najlepsze wspomnienia to seriale Brazylijskie: Po prostu miłość, Dziedziczna nienawiść, Barwy grzechu, Życie jak muzyka, Słodka trucizna, Z głową w chmurach, Niewolnica Isaura Peruwiańskie: Luz Maria, Fiorella, Cud miłości Argentyńskie: Zbuntowani, Maria Celeste, Zbuntowany anioł, Dziki księżyc,Amor Latino, Kachorra to ja Meksykańskie: Przyjaciółki i rywalki, Córka przeznaczenia, Biały welon, Zdradzona miłość, Prawdziwa miłość, Ścieżki miłości, Serce z kamienia, Grzesznica, Rubi-cena marzeń, Marina, Prawo pożądania,Krople miłości Kolumbijskie: Brzydula,Gorzka zemsta Polskie: Adam i Ewa, Trędowata, Fala zbrodni, Prawo miasta, Graczykowie, Rodzina zastępcza, Miodowe lata, Życie jak poker, Myszka Walawska, Duża przerwa, Pucuś, Całkiem nowe lata miodowe, Graczykowie czyli buła i spóła, Niania, Anioł Stróż, Magda M, Hela w opałach, Złotoposlcy,Plebania,Samo życie,Rezydencja,Pamiętniki z wakacji,sąd rodzinny, sędzia anna maria wesołowska, Mamuśki, I kto tu rządzi, Dziki, Zostać miss, Pensjonat pod różą Amerykańskie: Żar młodości, Pomoc domowa,Przyjaciele, Różowe lata 70te, wszyscy kochają Raymonda, Życie jak sen,Z archiwum X, Stukostrachy,Nikita, Świat według Bundych, Dynastia, Dynastia Colbych, Pokolenia Niemieckie: Komisarz Rex Seriale które mam do teraz:Klan, Na dobre i na złe, M jak miłość, Barwy szczęścia, Moda na sukces, Na wspólnej, Pierwsza miłość. Oraz nowości: Trudne sprawy, Dlaczego ja, ukryta prawda, nieprawodopodobne a jednak, w11,detektywi,malanowski i partnerzy, Świat według kiepskich Oraz bajki: Kuba Guzik,Animki, Pinky i mózg,Hetman,Łebski Harry, Denis rozrabiaka i całe to bajkowe kino: Nowe seriale: Kobieta Judarz, Ojciec Coraje, Zemsta moja miłość, Ecomoda

Cieszę się że też oglądaliście przynajmniej niektóre! Zapomniałem - Dr. House - Antonella - Powrót de Edenu - Ally McBeal - Słoneczny Patrol - Nagi patrol - W kamiennym Kręgu - Stellina - Don Matteo - Ojciec Mateusz - Ranczo - Renegat - Superman :) taki film przed Renegatem - Sublokatorzy, Lokatorzy, Sąsiedzi i Palce Lizać

Gość xcfvgbh
Użytkownik: hiszpanin (ilość tematów: 636, ilość postów: 2533) debil

Jakoś tej polską wersje Brzyduli - słabo oglądałem, podobnie było z Majką ale obejrzałem Bracia i siostry amerykański serial i także amerykańską brzydule :P

Zapomaniałem jeszcze :P - miłość i przeznaczenie - sidła miłości - zorro - miłosny nokaut - prosto w serce - jesteś moim życiem - kobieta w lustrze - wieczny płomień miłości - Po prostu miłość (kolumbijska wersja) - Wdowa w bieli :P

No rzeczywiście teraz wszystkie telenowele skupuje na płyty DVD ranyy boskie jeszcze jezioro marzeń, wybrańcy fortuny i pasadena :D często oglądam pariodoserial - SPADKOBIERCY :D Oprócz tego przesiaduje na forum.o2.pl, kafeterii oraz portalach społecznościowych - nasza klasa - facebook - fotka - twitter - badoo - netlog :D

jak wam się chciało aż tyle. :P wgl sam fakt, że hiszpan pamięta tą listę jest równie imponujący, jak ona sama. :classic_cool:

Zorro, na pulsie szła taka telenowela :D :D :D :D :D :D A moi ulubioni bohaterowie to: Roxana i Sebastian z przyjaciółek i rywalek Carina i Cezar z córki przeznaczenia Angelina i Mirta z Luz Marii Rebeca, Diego, Barbara, Garaban z Fiorelli oraz najlepsi villani to Raquel, Lucrecia i Jaguar z cudu miłości. Pamiętam jak Raquel zabiła Jaguara by nie powtórzyła się histori z Cuzko gdzie Jaguar ożył albo jak Raquel wysłała kasete do telewizji że Lucrecia sypia z adwokatem :D

Gość ej argen
to ten serial z christopherem plummerem?