Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdnlqwdwqdwqd

Pytac sie o jego zone?

Polecane posty

Gość wqdnlqwdwqdwqd

na poczatku prosze o nie obrazanie mnie itd . Mam kochanka od 3 miesiecy. on ma zone. mało o niej rozmawiamy , raczej wcale... ja tez ja znam choc nie jestesmy jakimis przyjaciołkami ,ale znajomymi i czasem sie widzimy...I wczoraj on sie skarzyl ,ze dzisiaj sie okaze czy ja zwolnia z pracy czy nie. Wypada sie dzisiaj go o to pytac? czy raczej jego zona i jej praca nie powinny mnie obachodzic?

Gość wqdnlqwdwqdwqd
dlaczego koniecznie? bo jak sie nie zapytam to on uzna mnie za jakas zazdrosna o nia czy co?

Gość wqdnlqwdwqdwqd
jezuuuu nie mozecie odp normalnie?

Nie, ale byc może to też wpłynie na jego kondycję finansową. Poza tym znasz ją więc kurtuazyjnie też warto zapytać. :classic_cool:

Gość elzbietka0101
jak ją zwolnią to będzie miał was obydwie na utrzymaniu, więc jak ci zależy na finansach to jednak powinnaś go o to zapytać, najlepiej w przerwie między stosunkami, Oni to uwielbiają

Gość Kizia Mizia..
maria elena nie podpuszczaj ...:classic_cool: ja bym zapytala - jesli zwolnia bedziecie musieli bardziej sie pilnowac, bo zona w domu troche posiedzi no i z tymi finansami tez prawda. zapytaj na sucho-i co z praca zony. tylko nie udawaj wspolczucia ;)