Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbita z tropu:P

Po czym to poznać?..

Polecane posty

Gość pluto20
mozna ..

Gość kolegastalin
ty nie poznasz się na zboku nawet jakby w ciemnej uliczce posuwał wiewiórki

Gość po dłuższej
obserwacji

Gość pluto20
malomowna cicha wolno chodzaca zamyslona osoba, trzymajaca sie z boku to typy zamkniete, odludek krzykacz wulkan energi imprezowicz otwarty mowi wprost co mysli pokazuje wszystkim ze jest najlepszy, czesto pokazuje agresje, dominacje

Gość mmmmaaaaaaaaaa
no ale to już obserwujesz zachowanie..a tu chyba chodzi o sam wygląd :P

Temperament oczywiście tak - niektóre cechy osobowości uwidaaczniaja się od razu. Ale upodobania? Niby jak? Możesz co najwyżej przypuszczać na widok 50kolczyków że ktoś ma skłonności masochistyczne albo z koszulki wyczytać ze lubi heavy. Metal :D albo Arsenal. No ale raczej nie wyczytasz z oczu czy lubi seks analny :D :D :D

Gość pluto20
i to t to , ja bez problemu czytam po facetach bo sie tym imteresuje . Ogolnie po chodzeniu najprosciej . Ponuracy chodza wolno i niepewnie a energetycy szybko i do celu nie zwazajac na przeszkody typowi liderzy. Po bracie poznaje bez problemu ^^ Jak chodzi to az sie podloga trzesie w domu xd powaznie mowie.

A jednak coś w tym jest.... W pracy spotykam wielu mężczyzn.I często się zastanawiam nad tym.Jest kilku,którzy wzbudzają we mnie poczucie bycia uległą..i mój wiek nie ma tu kompletnie znaczenia.Przychodzą też tacy,którym mogłabym z całą odpowiedzialnością powiedzieć czego oczekuje i by to spełnili z wdzięcznością... I wiele innych zachowań wskazujących na to -kim są w łóżku czy poza nim ale w wiadomej sytuacji;)

No tak, wladczosc da się wyczuć, tyle, ze jak skoonfrontowac twoje wyczucie? Skąd masz pewnośc, ze twój wladczy szef po pracy nie zamienia się w uległego masochiste proszącego o lanie ? A cichy i spokojny z pozoru pan, którego ledwo zauwazasz wieczorem rznie przez 3 h swoją dziewczynę? Oczywiście prwne cechy odczytujemy intuicyjnie, ale jak łatwo zmylić "przeciwnika" wiedza np ci, którzy zetknęli się z NLP itp.

Ja nie mam żadnej gwarancji ani tym bardziej pewności..Ale wydaje mi się,że są pewne rzeczy,które intuicyjnie da się wyczuć... Nie wykluczam oczywiście takich sytuacji ,kiedy ktoś zechce mnie zmylić dla własnego zaspokojenia ego.

Gość a znacie powiedzenie
cicha woda brzegi rwie...? nigdy nie byłam wulkanem seksu :) ale On...:):):)

Gość hjghjjkiltuil
hm moim zdaniem ciężko stwierdzić po samym wyglądzie cokolwiek, każdy z moich kochanków był mocno zaskoczony w łóżku :))) pamiętajcie- nigdy nie wiadomo :):)

Gość bo ponieważ
A ja myslę że to nie kwestia temperamentu. Tzn owszem też, ale ty tu opisałaś inne zjawisko; po prostu dostrzegasz facetów bardzo męskich, których odbierasz jako władczych oraz tzw. "ciepłe kluchy" które będą się mizdrzyć do ciebie i chętnie zrobią wszystko by się dorwac do twojej spódnicy.