Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coccoloco

Czy taka miesiączka jest normalna??

Polecane posty

Gość coccoloco

Strasznie się boję, że ze mną jest coś nie tak. Dziś mam 1 dzień okresu i w dalszym ciągu mam założony drugi tampon, poprzedni wyciągnęłam po 6 godzinach i był tylko trochę nasączony. Zwykle drugiego dnia jest większe krwawienie ale czy to tak ma wyglądać? Zawsze się cieszyłam że u mnie tak bezboleśnie i nieuciążliwie ale dziś akurat 2 koleżanki dostały okres i jedna opowiadała, że sie z niej leje.

Gość Perw mobilna
Ile Ty masz lat? Jedna ma skąpą druga ma obfitą. Poza tym zaglądałaś jej w majtki? :o

Gość coccoloco
Skąpe miesiączki są objawem choroby, czuję jakbym wcale nie miała okresu.

Każdy organizm jest inny . Ale np jak kobieta jest w ciąży to może mieć w 1 miesiącu , w dniu oczekiwanej miesiączki lekkie krwawienia , oczywiście nie musi być to ciąża. Np. zaburzenia hormonalne , na twoim miejscu zgłosiłabym się do lekarza :)

Gość Perw mobilna
Skąpe krwawienie pierwszego dnia okresu nie jest niczym dziwnym. Zwłaszcza, że (sądząc po pytaniu) dziewczyna jest jeszcze młoda.

Gość coccoloco
Do lekarz pójdę jak skończy mi sie ten okres. Jestem mocno zaniepokojona, czy może któraś z was mi napisać ile podpasek/tamponów zużywacie dziennie podczas okresu?

Gość gjdkghkdhkldfghfkd
Dziecko - to się zmienia, nie bedziesz miała jednakowych okresów przez całe zycie. Nawet jak wszytsko jest w normie to raz jest tak a raz tak....